Bara så ni vet...

...eller kanske är det ingen nyhet, nämligen att min matte är lite konstig. Det vet väl de flesta men hon har bett mig förklara lite hur det ligger till. Det har nämligen framförts lite synpunkter till matte om att hon har svårt att ta det lugnt och slappa och det är ju sant till viss del. Hon sitter t.ex. aldrig och tittar på tv, då får hon myror i kläderna. Men med mig gullar hon mycket, ligger på soffan och bara klappar mig och så. Mysigt, tycker jag. Mig stör det inte så mycket att matte t.ex. inte glor på tv, bara hon har tid för mig. Sedan är det också så att matte är väldigt pigg på våren och sommaren och inte fullt så käck och hurtfrisk på hösten och vintern. Nu säger matte att det gick bättre än vanligt under den mörka årstiden för att hon hade mig och var ute mycket. Annars brukar hon tycka det är lite jobbigt ibland när det knappt silar ner något ljus på våra breddgrader. Men nu är hon lite av en energibomb så det är därför vi kommer i säng på så konstiga tider om ni undrar. Och dessutom har hon tentaplugg vilket tyvärr innebär att hon slarvar runt ännu senare på nätterna. Jag tycker det är lite dumt, vill gärna att hon lägger sig i tid men man kan ju inte få allt. Kan ju inte gärna leta efter ett annat hem bara för att matte är kass på att komma i säng.

Ett litet försvarstal för matte alltså...Hon är ju trots allt just min matte och jag gillar henne just för att hon är lite knäpp.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad gulligt att du skrivit ett litet fösvarstal. Jag hörde på träningen igår att det pratades om
bl a TV-tittande, men jag tror inte att någon menade något illa i det som sades.


Din matte är inte alls konstig, alla 2-beningar kan inte vara lika. Att hon aldrig glor på TV är hennes val, men för den delen är hon inte konstig & hon är definitivt inte ensam om det. Hon gör saker som inte andra gör och så är det här i livet.

Dock måste en litet varningsfinger höjas för att hon kanske måste se till att få lite mer sömn & vila för att orka med allt i längden.

Din matte är hur bra som helst och både jag & MOR gillar henne skarpt. Glöm inte att framföra detta till henne.

2007-04-25 @ 10:50:25
Postat av: Lakrits

Ja, det där med sömnen håller jag helt med om. På matte bara så hon kommer i säng i tid.

Har framfört och hon blev mycket glad. Förresten har jag en hälsning till dig Walle och det är att du var himla duktig igår som inte hoppade på matte. Hon förstod att du verkligen ansträngde dig!

2007-04-25 @ 22:07:07
Postat av: Elliot

Nog med artigheter för idag tycker jag!Gå nu o lägg er,TIDIGT för en gångs skull.För jag vet faktiskt att din matte bara gäspade hela tiden i bilen i måndags kväll efter föreläsningen.Å de e inte bra ifall man sover när man ska köra bil så de så!
Gnatt

2007-04-25 @ 22:25:25
Postat av: Lakrits

Nä...sova och köra bil är INTE bra. Jag kan sova men inte matte. Fast enligt matte är det stor skillnad mellan att gäspa och sova. Man gäspar för att få mer syre säger hon (typiskt henne att komma med krångliga förklaringar). Vet inte om jag tror på henne. Jag gäspar när jag är trött, uttråkad eller försöker komma undan med något korkat jag har gjort som inte uppskattas. Man kan prova att klia sig då också så kanske det glöms bort. Fast det fungerar sällan.

Hon låter hälsa att hon alltid piggnar till efter tiosnåret. Förbenat också! Om hon ändå hade hunnit lägga sig innan hon piggnar till. Fast nu gör hon något så meningslöst dumt som att deklarera. Supertråkigt enligt henne själv. Men annars blir hon jagad av en som kallas skattemasen. Låter som en trist typ så jag förstår att hon helst inte hamnar i klorna på den.

Sov gott alla!

2007-04-25 @ 23:35:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0