Operation "rädda bloggen"

Tisdag idag vilket innebär träning. Det var helt okej idag faktiskt, förutom hopp över hindret som kändes löjligt för det har vi redan tränat på fast med högre hinder. Sedan var det en smula varmt fortfarande när vi började träna, tyckte jag men det bättrade på sig. Härligt att träffa kompisarna igen!

När vi körde till träningen idag var vi inne om hundaffären och handlade ben. Jag var med inne i butiken och alla var så imponerade av att jag inte tog något. Men jag hade ju inte fått lov. I alla fall så var jag inte särskilt pigg och mattes oro förstärktes. Inte ens när det fanns fullt med godis blev jag piggare muttrade hon om. Sedan fortsatte hon att prata med sig själv om att så lugn som jag är nu så kan ju bloggen knappt fortsätta heta Vildhunden. Jag blev ju skitskraj. Vill inte ha någoj ny blogg. Matte sade en sak till också, nämligen att hon nästan skulle se det som ett sundhetstecken om jag smet under träningen för att jag har varit så trött och konstig.sedan löpet började. Det är ju slut för två veckor sedan men jag tycker ändå Så när vi hoppade hinder kom ett lämpligt tillfälle. Hindret var så himla lågt så jag behövde knappt anstränga mig. Dessutom fanns det gott om tid att spana in alla. I alla fall så smet jag en liten runda medan vi väntade men matte fick mig tllbaka relativt snabbt.

Så nu har jag gjort skäl för bloggens namn Och matte som tror att jag inte fattar riktigt. Det räcker att hon tänker en tanke så har jag fulltöljt den. Men hon insåg ju ändå sitt misstag och tog på sig skulden för smitningen.


Kommentarer
Postat av: Lakrits matte

Ja, du är minsann inte dålig på att lista ut vad jag tänker. Men jag har funderat och egentligen skulle ju inte bloggen behöva döpas om för även om du inte är lika mycket rally längre så är du en vildhund, dvs du trivs bäst ute, i skogen, vill ofta inte komma in, tycker om att fiska, ströva runt etc. Så det får vara kvar.

Dags för promenad. Trevligt att se att du var så pigg när vi vaknade idag. Hoppas det håller i sig.

2007-04-25 @ 08:43:26
Postat av: Wallander

NEJ, ingen bloggomdöpning, det går bara inte för sig.

Visst är det lite konstigt att dom i djuraffärerna har godsakerna så långt ner i höjd med att vi bara kan stoppa ner snudan. Nu gör ju inte vi det för vi är så väluppfostrade, men det måste vara svårt för dem som inte kan låta bli.

Smet du under träningen? Det måste jag ha missat, men vart smet du, inte till någon annan hane hoppas jag? När jag smiter så brukar jag alltid komma till dig, men du kanske bara inte hann så långt....

2007-04-25 @ 11:12:27
Postat av: Elliot

Jag såg det!Å jag måste säja att det inte var så långt du hann Lakrits!

Måste bara berätta att jag minsann är en riktigt kompis.Jag till o med "sympatikräktes"i dag på morgonen!De du,det kallar jag polare.

Så Walle i fall du oxå vill vara med i morgon-kräkar-klubben så gör man bara så här:Ät gräs,det ska vara långt och i mitt fall med dagg på,spring o hoppa som vanligt.Sen fixar sig resten.

2007-04-25 @ 14:53:23
Postat av: Wallander

Tack för tipset Elliot, men jag tror att jag avstår. Jag får allt vara "utanför" denna klubb.

2007-04-25 @ 15:41:42
Postat av: Lakrits

Du är allt en riktig lojal kompis. Sympatikräkning, det är verkligen något det. Fast jag vet inte hur charmigt det låter med morgon-kräkar-klubben. Hmmm...

Jag såg förresten att jag hade stavat helt tokigt igår. Får förklara det med att jag var så trött att jag höll på att somna över tangentbordet. Det kom väldigt akut på så jag rusade i säng på en gång.

Nä, min smitning var inte långvarig. Försökte få igång en annan kursdeltagare (tjej för Walles kännedom...du var för långt bort) men det gick inget vidare och så blev jag ivägkörd av Viras matte och då sprang jag till min egen matte istället för där blir man i alla fall inte bortmotad. Men det livade ändå upp stämningen lite (åtminstone tills matte kopplade mig igen). Fast hon försökte nog att inte vara sur, tyckte hon tog det ovanligt bra.

2007-04-25 @ 22:17:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0