Rehab

Det har varit ganska lugna dagar. Inomhus har jag mest legat och slappat och kollat in matte och Syster Yster. Matte har faktiskt också tagit det ganska lugnt, legat mycket bredvid mig och gullat och så. Men igår var vi ute i skogen en runda och det var jätteskönt. Inte så kallt faktiskt och inte alls mycket folk sådär mitt på dagen så jag strövade runt ganska fritt. Jag känner mig faktiskt mycket piggare än när vi åkte upp. Idag sov vi riktigt länge. Matte har ju varit lite orolig för mig men nu har jag lika bråttom som innan när vi är ute så jag tror hon är lite lugnad. Förhoppningsvis håller det i sig så här. Jag var väl lite slutkörd kan jag tänka. 

Igår hittade Yster en fästing som kröp runt på mig och ni kan ju tänka er vilket liv det blev på matte. Fram med alla pälsvårdsverktyg man kan hitta och totalt genomgång men hon hittade inget mer. Nu har hon utlovat daglig genomgång av min päls. Suck. Men det är klart, jag gillar inte heller fästingar, lika bra att hålla dem borta. Halsbandet gör väl sitt också men det är klart man aldrig kan lita helt på det.

Idag är det hemresedag. Bara en kortvisit här alltså. Men Yster ska också iväg så det passar väl bra. Och imorgon är det ju spårkurs och det vill vi inte missa. Hoppas det blir en lugn tågresa, kanske är det inte så många som reser en lördageftermiddag. Skönt ska det bli i alla fall att komma hem till skogen.

Kramisar från vildhunden


Kommentarer
Postat av: Wallander

Välkommen hem igen!
Vad skönt att du fått vilat upp dig ordentligt, det kan man verkligen behöva ibland.

Fästingar, nej dom e inget kul alltså. "Peppar peppar ta i trä" MOR har inte hittat någon på mig på väldans länge.

Jajamensan imorgon är det spårning igen och kanske något annat roligt också.

Vi ses efter en god nattsömn!

2007-04-21 @ 21:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0