Spårdags igen

Idag var det dags för en ny spåromgång. Vi var på samma ställe som när jag gick mitt andra spår och då var det kort och utan vinklar. Men nu hade jag två vinklar och dessutom något som kallas bloduppehåll (fast jag tyckte det luktade ändå). Jättebra gick det i alla fall, jag fick så mycket beröm. Fast sedan blev jag inslängd i bilen nästan direkt för matte skulle hjälpa ett annat ekipage och då blev jag riktigt sur. Inte hjälpte det med märgbenet som matte gav mig. Jag tjöt och skrek en lång stund och det kvittade att de som gick förbi sade till mig att vara tyst. Jag var förnärmad och besviken! Men när matte kom tilbaka blev jag utsläppt och då var allt frid och fröjd.

När vi kom hem höll jag igång en stund till men sedan blev det vilostund. Det tar på krafterna att spåra, helt klart. Men kul som bara den är det! Och redan på onsdag är det dags igen för vi har flyttat nästa helgs träning. Matte är lite olycklig för sin pluggning för det tar ju ändå en stund. Hon tycker det är jättekul med spårandet, det är inte så, men hon känner sig lite jagad med läsandet. Jag har förstått att hon alltid har varit väldigt välplanerad och "duktig" tidigare och sedan hon skaffade mig har hon läst väldigt lite. Jag tror det är bra för matte generellt att hon bryr sig mindre om skolan men det är klart, kanske inte så kul när man ska upp till bevis. Hoppas hon klarar det, men å andra sidan...hon har ju mig ändå och jag gillar henne hur det än går för henne.

Hon har utlovat bättre sängrutiner men först EFTER tentan. Tja, vad ska man säga...jag får väl ha viss förståelse. Men igår blev det hyfsat tidigt ändå för hon hade ju jobbat natten innan. Kanske därför hon var så knasig och jämmerlig igår, det är inte bra att vara vaken på det viset tror jag. Men det blir mindre sådant framöver för när det gäller sommarjobbet hon har fått i  Ystad så ska hon inte ha några nattjourer för det finns ingen nattjour där matte ska vara (ett ställe som heter psyk). Bra, tycker jag så att vi inte får så konstiga tider och dessutom tycker jag om att sova med matte.

Matte blev förresten av med sin blodflaska...tror Ingvar råkade få den med sig hem. Hon ska ringa och kolla med honom så kan han ta med den på onsdag igen.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Jag tycker att du ska säja åt din matte att hon inte måste pyssla med dej hela tiden.Ja ja det är mysigt o så men det kan bli för mycket av det goda oxå har jag hört.

Å hon ska veta att hon faktiskt är snäll även när hon är mer bestämd mot dej,ja kanske rent av snällare.....

Sen måste man ju inte träna VARJE dag,vi känner några hundar som har tröttnat fullständigt för att deras ägare tränade med dom varje dag.Så nu vill dom inte alls.Å va sjutton det är ju inte så dumt att bara få VARA ibland eller hur?

Min matte tycker att jag har blivit ganska bra på att aktivera mej själv nu.Å de e ju bra för jag är lite jobbig när jag bara kommer med mina saker hela tiden och försöker att tvinga henne att leka.
Lagom av allt är bäst=)

2007-04-29 @ 20:57:05
Postat av: Lakrits

Ja, vi har tränat mindre senaste veckan, bara varannan dag ungefär. Sen får jag ju hitta på en del själv nu när matte pluggar. Men visst pysslar hon mycket med mig. Det är ju mysigt men kanske är det som du säger att det kan bli för mycket av det goda.

Idag undersökte jag bäcken i en timme alldeles själv. Där var ett mystiskt hål som det kom upp vatten ur. Jag försökte sätta i tassen och stoppa vattnet men det gick inte. Konstigt. Förstår inte varför det kommer upp en massa vatten ur marken. Men matte hade roligt åt mig när hon såg vad jag höll på med.

Men visst svansar jag efter matte överallt. Det kan ju hända något skoj fast det gör det oftast inte.

Kan man verkligen få för mycket magkli? Jag tvivlar...

2007-04-29 @ 22:23:29
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Lakrits

Ja, vi har tränat mindre senaste veckan, bara varannan dag ungefär. Sen får jag ju hitta på en del själv nu när matte pluggar. Men visst pysslar hon mycket med mig. Det är ju mysigt men kanske är det som du säger att det kan bli för mycket av det goda.

Idag undersökte jag bäcken i en timme alldeles själv. Där var ett mystiskt hål som det kom upp vatten ur. Jag försökte sätta i tassen och stoppa vattnet men det gick inte. Konstigt. Förstår inte varför det kommer upp en massa vatten ur marken. Men matte hade roligt när hon såg vad jag höll på med.

Men visst svansar jag efter matte överallt. Det kan ju hända något skoj fast det gör det oftast inte.

Kan man verkligen få för mycket magkli? Jag tvivlar...

2007-04-29 @ 22:24:41
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Lakrits

Menar du att matte är för snäll? Det vet jag inte om jag håller med om. Okej, ibland är hon himla snäll men ibland är hon himla tjatig och envis tycker jag.

Hur är din matte då? Är hon värre än min, jag menar mindre snäll alltså?

2007-04-29 @ 22:34:35
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Wallander

Vad roligt att det gick bra för dig också i spåret idag.
Ännu bättre att man kände igen dig, jag har allt också oroat mig en hel del för dig. Men det är kanske som någon sa idag att du har varit ledsen för att du gjort slut med mig. Vilket jag inte ens visste om, men Blomman betyder inget för mig. Men lite taskigt att se att du svansade så mycket för Guinness idag inför ögonen på mig.
Jag klarar mig, men vill absolut inte mista dig som kompis, vi fortsätter väl att vara vänner?

2007-04-29 @ 23:45:38
Postat av: Lakrits

Klart vi är vänner, Walle. Alltid. Och förresten så var det Guinness som svansade mest. Det var absolut inget allvarligt från min sida. Men jag är ganska snäll av mig, säger sällan ifrån förrän det blir alldeles för närgånget och knappt då heller. Borde kanske bli bättre på det men man är ju som man är.

2007-04-30 @ 06:57:21
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Elliot

De e bra o va snäll =0)

2007-04-30 @ 09:57:51
Postat av: Wallander

Jasså det var Guinness som svansade mest... får nog allt ta ett litet snack med honom om en stund när vi skall gå på fältet.

Jag tycker också att det är bra att vara snäll & go.

2007-04-30 @ 11:09:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0