Trivsamt

Jag tycker att matte alltid borde vara hemma hos mig och tentaplugga. Fast jag vet inte om hon håller med. I vilket fall som helst så tycker jag det är himla mysigt. Okej att hon sitter och hänger med näsan i sina böcker en del men det är skönt att bara ha henne i närheten, ligga på ett fårskinn och vila. Det har jag förresten gjort ganska mycket idag. Vilat alltså. Det har varit så himla varmt. Fast i förmiddags fick jag faktiskt gå ett spår som matte hade lagt i morse. Det var kul och det gick bra. Okej, jag gick kanske inte med nosen precis i spåret hela tiden men när jag kom bort mig ltie så hittade jag tillbaka direkt igen och jag gjorde en fin vinkel och jag jobbade på bra enligt matte. Klöven bar jag sedan stolt tillbaka hem och jag ville inte gärna lämna den ifrån mig men matte insisterade och jag fick en leksak istället.

Nu på kvällen tog vi en liten träningsrunda och det var kul. Fast hon envisas så med att jag ska titta upp hela tiden är jag går bredvid och jag fattar inte riktigt poängen.

Nu är jag jättetrött och matte med. Hon vill lägga sig men hon satte igång och torka blodkovsbitar ganska sent och det är inte klart än så hon får väl hålla sig vaken. Eller så får hon ställa en klocka och gå upp och ta ut blodkorvarna från ugnen. Det får inte bli någon olycka med dem så att de bränns för då blir jag riktigt ledsen. 

Imorgon natt ska matte jobba. Det tycker ju inte jag är så kul men jag får sova med hennes mamma och det brukar gå bra även om det inte är samma sak som matte. Men vi får gosa extra mycket inatt och sedan natten mellan lördag och söndag så att vi tar igen lite av vad vi misar imorgon. Det som är bra är att när jag vaknar på morgonen så brukar matte komma hem så jag behöver inte vara utan henne så mycket vaken tid.

Sömniga hälsningar från Lakrits 

Kommentarer
Postat av: Wallander

Visst e det mysigt att få ha sina käraste omkring sig, men ärligt talat så gillar jag faktiskt att få vara lite själv då & då.

Oj, vad ni tränar mycket, min MOR är allt lite sämre på det. Jag vet inte om det kanske beror på att jag inte är så himlans intresserad. Det är mycket mycket roligare att spåra än att behöva titta upp på MOR hela tiden och behöva göra som hon säger.

Blodkorvsbitar, det låter smaskens. Tror du att man kan få tigga till sig några smakprov?

2007-04-27 @ 22:08:18
Postat av: Elliot

Vi är oxå ganska tränings-slöa måste jag säja.Eller ja,jag bryr mej ju inte precis men jag vet att matte säjer att hon tycker att jag behöver vila hjärnan emellanåt så att jag inte ska tycka att det är tråkigt att träna.

Sen vill hon ju inte anstränga mej för mycket just nu när jag tar mina piller hihi,bra trick!

2007-04-28 @ 12:03:57
Postat av: Lakrits

Det var ju bra att ni gick till veterinären. Dumt att gå med halsbesvär. Matte har tittat himla långt ner i min hals men hon tyckte inte det såg så svullet ut fast hon sade att det var svårt också för jag var inte särskilt stilla. Inte konstigt tycker jag för det var otäckt som bara den.

2007-04-28 @ 13:01:38
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Elliot

Mina mandlar var inte heller precis svullna men det var rött o slemmigt bakom lixom,örk!

2007-04-28 @ 21:20:16
Postat av: Lakrits matte

Det är mysigt att vara hemma hos dig Lakrits fast mindre kul att plugga. Fast vädret har varit fint och så...jag klagar inte.

2007-04-29 @ 16:46:18
URL: http://vildhunden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0