Varmt

Jag har ännu inte vant mej vid att det plötsligt har blivit så varmt. Mitt på dagen är jag helt trött och vilar mej helst i skuggan eller inomhus. Matte har varit lite undrande men jag tror att hon också tänkte på värmen och att det var därför. Men det är ändå härligt med våren. Allt börjar slå ut i skogen och det finns en massa spännade dofter. Tänk så fint det blir i skogen sen. Det var ovanligt mycket folk ute idag. En massa ungar med blå skjortor (matte säger att de kallas scouter), hundar, barnvagnar och folk som gick utan någonting. Trevligt i alla fall, bara dom plockar upp eventuellt skräp efter sej för jag tycker det ser så eländigt ut när det ligger sopor i skogen. Man ska vara rädd om skogen tycker jag!

Kommentarer
Postat av: Junitjej

~Vilket underbart väder vi har haft idag! Jag älskar det!~

2007-04-14 @ 21:48:06
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Wallander

Ja, värmen kom väldigt plötsligt, man har ju knappt hunnit komma ur vinterpälsen. Jag hade tänkt att få använda vårpälsen också innan det var riktigt dags för sommarpälsen. Men jag deppar inte ihop för det, jag har valt en klassisk modell så jag lär förhoppningsvis kunna använda den nästa vår istället.

2007-04-15 @ 23:17:38
Postat av: Elliot

Skulle var fint med en dragkedja på magen så man kunde svalka av sig emellanåt.
Kom just ihåg en sak förresten:Jag har ett svagt minne från förra våren/sommaren(när jag var liten)då fick jag en sån där stor uppblåsbar pool.Den måste vi plocka fram ju!

Vet att jag tyckte att den var jättestor då.Men i år blir det lajbans.OJ VAD JAG SKA PLASKA!!

2007-04-16 @ 11:25:30
Postat av: Wallander

Jag har ingen sådan pool, får jag också komma och plaska?

2007-04-16 @ 12:13:45
Postat av: Lakrits

Akta så att inte klorna tar hål på poolen för då blir det en jädrans smäll och så har du ingen pool längre. Men jag är ganska säker på att din matte klipper dina klor i tid och otid så där är väl inte mycket kvar av dom.

2007-04-16 @ 12:41:10
Postat av: Mattes medicinsyster

Du Lakrits... Kan du inte bjuda in dina polare till Enekroken? Där finns ju två stora dammar ni kan bada i. Då slipper de riskera att Elliots pool går sönder. Fråga mattes pappa vad han tycker... Hihi..

2007-04-16 @ 19:57:04
Postat av: Lakrits

Njae...vet inte om det uppskattas att vi kör dammrally bland hans karpar. Dom kanske dör av skräck då eller nått. Vi är ju varken små eller lugna om man säger så. Bättre vi busar på allmänna ägor, där blir våra mattar inte lika lätt skadeståndsskyldiga. Om dom ska komma till gården får nog mattes föräldrar vara bortresta och matte ha lite tid på sej sen att reparera eventuella skavanker som har uppstått. Skogen är annars bättre. Just nu är där väldigt mycket söta små vitrumpade djur som jag gärna vill lära känna närmare men jag får inte för matte.

2007-04-16 @ 22:48:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0