Annorlunda dag

Jag hade knappt hunnit med min förmiddagsvila innan matte kom från jobbet! Snacka om att jag blev paff! Hon hade åkt hem för hon mådde inte bra. Och det märktes för hon sov hela eftermiddagen nästan. Jag gick ut med dagispersonalen men det kändes konstigt när jag visste att matte var hemma. Men men...sedan höll jag henne troget sällskap och när hon gick upp igen tog vi en lång promenad innan vi åkte till träningen. Jag tycker hon har piggnat till under kvällen men vi ska lägga oss redan nu så att hon får sova. Problemet är nog att hon är uppe och springer och är vaken på nätterna. Nu menar jag inte att hon gör det med vilje, hon försöker sova men det går inte så bra. Därför blir hon trött på dagarna och idag var hon helt slut. Inte alls konstigt, jag blir också trött om jag sover dåligt men jag behöver ju inte åka till jobbet. Vi får väl hoppas på att den goda sömnen återvänder, jag tycker att tidigare har matte sovit så hårt som bara den på nätterna.

Träningen ikväll var kul. Vi var ju i S:t Lars parken och denna gången kom roligt nog Zappy också förutom stammisarna Elliot och Wallander. Och Wallander hade till och med två tvåbeningar med idag, Helene hade skaffat hjälptränare. Inte illa. Det skulle nog matte önska att hon hade ibland.

Men jag tror matte var hyfsat nöjd. Jag gjorde ju en del mindre smitningar men jag kom tillbaka direkt till henne. Sedan suckar hon ju över att jag inte kan sitta ordentligt på rumpan och vänta tills matte ropar in mig. Jag har för bråttom. Men hon klagar aldrig över att jag är långsam i alla fall. Och som jag ser det var det en bra träning för matte blev inte sur när jag klantade mig och det är viktigt! Så egentligen kanske matte skötte sig bäst av oss...vi säger väl så...jag får vara lite generös ibland. 

Oj vad alla myggstick kliar, både på matte och mig. Det var mycket mygg i stan också. Ingenstans går man säker tydligen.

Nu är det sängen som gäller, säger matte. Okej då!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Inget bra, inget bra... alltså att din matte kom hem och mådde dåligt. Jag hoppas att hon mår bättre idag och att hon fått sova gott & ostört inatt.
Hjälptränare och hjälptränare... tyckte mest att hon satt & kved över myggorna, regnet & alla de "slibbiga" mördarsniglarna.
Jag hade inte heller lätt för att sitta ordentligt igår, jag tror inte att 2-beningarna heller att gillat att sitta still för länge i gräset när det kröp både det ena och andra på en.

2007-08-16 @ 10:30:55
Postat av: Lakrits

Tyvärr mår nog matte bättre idag för hon har inte kommit hem till mig än :) Nä...nu var jag dum....klart att matte ska må bra. Men jag tycker om när hon kommer hem tidigt till mig.
Pinnen kommer ju snart, jag tror matte kommer att använda henne som hjälptränare för att jag ska sitta på rumpan bättre. Suck. Dom där tvåbeningarna har så många trix för att försöka få oss att göra som dom vill.

2007-08-16 @ 13:03:10
Postat av: Elliot

Jag har kommit på att det är jättemycket som ni har som inte jag har...suck =(
Som t.ex.hjälptränare.....inte ens de har jag....
Men idag har matte o jag varit en runda i stan o gått i varje fall o där är ju många "snusingar"och det är ju kul...men snart ska hon åka till jobbet och de där andra hundarna igen.Ja ja man får väl vara nöjd ändå då!

2007-08-16 @ 14:58:26
Postat av: Wallander

Se det som så här istället Elliot: Är man redan tillräckligt bra så behöver man ingen hjälptränare.

2007-08-16 @ 23:32:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0