Hemma hos Vira

Det var meningen att vi skulle träna i Lomma. Men så fick jag besked att Wallander inte kunde komma för hans mor hade så mycket på jobbet. Och Elliots matte jobbade. Zappys matte hade också en massa att göra. Matte ringde då till Viras matte för att säga att de inte skulle åka till Lomma för det blev nog ingen träning. Men då undrade Viras matte om inte vi ville komma hem till dem istället. Och matte tackade ja så det bar av mot Harlösa.

Först tränade vi lydnad och jag smet inte alls. Okej, där fanns bara Vira att smita till men jag kunde gjort det... Sedan blev det lite apportering och det gick över allt matte hade förväntat sig. Jag kom ända fram, okej att jag sedan inte höll fast utan matte fick stoppa in dummyn igen i munnen på mig och säga åt mig att hålla. Men då höll jag tills jag fick order att släppa. Stora framsteg alltså enligt matte. Och det trots att vi inte har övat en enda gång "på riktigt". Men jag har fått hålla saker inomhus. Tydligen ger det resultat även om jag tycker det är dötråkigt.

Efter träningen försökte Vira och jag leka lite men det gick inget vidare för hon löper också och vi var lite griniga mot varandra. Särskilt jag mot henne vid närmare eftertanke... Sorry Vira...det var inget illa menat. Men i slutet lekte vi ändå lite, sprang och kollade runt lite tillsammans. Sedan åkte jag nesligt nog in i bilen och matte följde med in och fikade. Men okej, jag var rätt trött så jag vilade mig.

Vi kom hem ganska sent och nu är klockan snart midnatt. Vi får nog tassa i säng.

Natti-natti


Kommentarer
Postat av: Wallander

Vilken tur för dig att du ändå fick hitta på något kul igår kväll. Då har du oxå fått se hur Vira bor, eller har du varit där förut?

2007-08-30 @ 23:46:25
Postat av: Lakrits

Har varit där flera gånger i vintras. Men det var trevligt ändå. Hon bor ju lite som jag.

2007-08-31 @ 08:48:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0