Lugnare dag

Det blev en lugnare dag idag. Jag har varit lite trött av gårdagens härjningar. Men vi orkade ändå iväg en liten runda till Svedala och apellplanen där. Det gick väl ganska bra, fast jag var lite seg bitvis som sagt. Trots det var matte ändå ganska nöjd för jag kunde gå utan koppel i närheten av en annan hund som också tränade där. En schäfer. Den verkade inte så leksugen så jag gjorde inga försök att smita. Det hade nog varit svårare att låta bli om det varit en annan flatte.

Det blev proviantering av lever på ICA på hemvägen. Inte dumt alls. Mums vad gott det är med lite leverbitar på maten.

Annars blev det en lugn kväll med skogspromenad och sedan har jag sovit en del. Ett hål råkade jag dock gräva i trädgården. Det var mullvadsjakt där och redan "förgrävt". Så jag tänkte att jag skulle hjälpa till och se om jag kunde fånga mullvaden men det var visst inte alls uppskattat.

I veckan kommer mattes syster Pinnen och hälsar på. Det blir kul med lite fler i flocken att hålla reda på och leka med. Förra gången lade jag beslag på Pinnen ganska rejält när matte var på jobbet. Förhoppningsvis går det även denna gång.

Det är också bestämt att jag och matte ska åka till Småland helgen om två veckor. Mattes faster med familj har ju en urmysig stuga där precis vid en sjö. Vi var där på vägen hem från fjällen och det var där jag simmade ordentligt första gången. Jag är jätteglad att vi ska dit. Vi får nog sällskap av Helene och Wallander och kanske av Elliot och Ann. Stugan står tom den helgen, det har matte kollat. Idag ringde hon och "bokade" den definitivt. Härligt.

Nu är det snart läggdags för matte och mig.

Natti-natti

/Lakritsremmen


Kommentarer
Postat av: Wallander

Förstår att du ville hjälpa till lite där med mullvaden, varför skall dom få gräva och inte du? Dom har ju inte ens rätten att vara i trädgården...
Kommer pinnen med på träningen på Onsdag? Det skulle vara kul att träffa henne.
Jag har börjat nedräkningen, ser verkligen framemot vår kommande Smålandstur.

2007-08-13 @ 22:59:09
Postat av: Mattes medicinsyster

Medicinpinnen (jo hon får heta medicinpinnen igen nu eftersom hon har börjat läsa medicinböcker igen då hon taskigt nog har en stor tenta ganska snart efter terminen börjat) kommer inte förrän på torsdag så hon kan tyvärr inte följa med på träningen på onsdag. Men om ni tränar någon gång mellan torsdag och onsdag (hon åker på onsdag morgon nästa vecka) så kommer hon gärna med och hälsar på .

2007-08-14 @ 01:10:07
Postat av: Lakrits

Jaså, du har blivit medicinpinne igen. Ja vi får väl se hur det är när du kommer hit, hur mycket det blir läst. Jag ska nog hålla dig sysselsatt. Hihi.

2007-08-14 @ 08:12:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0