Mysig badtur

Direkt när matte kom från jobbet så åkte vi till Yddingen. Vi parkerade på det vanliga stället och gick ner till scoutstugan. Där fick jag simma en hel del vilket var störtskönt. Sedan tillbaka till bilen igen och hem. Nu har jag fått välling och tänker gå och vila mig. Det var tal om att vi skulle greja lite med mina aktiveringsspel men jag tror inte jag orkar faktiskt. Det får bli en annan dag.

Undra vad som händer imorgon. Kanske ska vi åka någonstans och träna. Till Lund kanske? Hörde matte säga något om det men det var nog inget säkert. I alla fall ska vi sova ut ordentligt först. Ingen klocka som väcker oss halv sex! Imose var både matte och jag ruskigt sömniga. Jag kan ju sova vidare när matte har åkt (dagismatte brukar vila på soffan och så ligger jag och Knappen på mattan). Men stackars matte kan ju inte vila, hon har fullt upp.

Nä...ska se om jag kan tillskansa mig något mer gottis ikväll, annars blir det nog biabädden eller fårskinnet för min del.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Dig kan man definitivt inte kalla för badkruka! Skönt att vädret blivit lite bättre.
Ni tränar på ute, jag blir bara tränad inomhus, får sitta och hålla dummyn i munnen långa stunder, hur kul är det på en skala 1 till 10?

2007-08-04 @ 16:28:39
Postat av: Lakrits

Usch...skriv inte sånt här...jag tror jag får börja med det också, vi har bara inte kommit loss...matte har varit upptagen. Bra tycker jag.

2007-08-04 @ 16:46:58
Postat av: Wallander

Fortsätt att hålla henne sysselsatt med annat du oxå, så länge du kan... i alla fall.

2007-08-04 @ 19:35:34
Postat av: Lakrits

Hon har kommit på att vi ska börja träna på det nu. Usch. Men vad kan man göra. Bäst att hålla god min.

2007-08-04 @ 22:36:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0