Något är på gång...

...för det står blod på upptining. Jag blev förvånad, matte brukar ändå prata om vad som är på gång. Vet att hon pratade med Wallanders mor innan i veckan om att det kanske skulle bli spår till helgen. Är det dags redan imorgon? Kan matte har pratat med Helene idag? Dessutom undrar jag...kan inte tänka mig att jag och Walle får leka. Visst är det eländigt. När man är som mest populär, alla killar tycker man är störtläcker...då får man inte leka. Nu klagar jag inte för Walle och Elliot gillar ju mig oavsett löp eller inte men ändå...lite snopet känns det. Men men...matte vet väl bäst.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Jaa det gör vi alltså gillar dej både nu o då....
men lite synd är det att du tvunget ska löpa när det ska till o va kurs...vi blir lixom lite värdelösa på träningen då....

2007-08-31 @ 21:00:08
Postat av: Mattes medicinsyster

En liten undran bara som jag inte funderat över så mycket innan men som jag kom på nu. Gillar Knappen dig extra mycket nu liksom Walle och Elliot eller är han sitt vanliga jag och vill helst vara ifred...? Jag vet att det inte kan bli några valpar men jag undrar bara hur han funkar.

2007-08-31 @ 21:52:10
Postat av: Lakrits

Nä han är lika ointresserad som vanligt. Helt omöjlig att flörta till det med. Jag har försökt, tro mig...

2007-09-01 @ 14:26:43
Postat av: Wallander

ja vi gillar dig alltid lite xtra mycket, men just nu med betoning på xtra. Jag tror att jag får hålla mig på behörigt avstånd till dig på Onsdag, kanske jag t o m måste vara kopplad har MOR sagt.
Om jag hade varit Knappen tror jag att jag hade varit i "paradiset", men nu är jag inte Knappen.

2007-09-01 @ 15:46:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0