Sjöliv

Först var vi ute och gick en lång runda idag. Wallander och jag höll på och springa och härja i vanlig ordning. Då småregnade det faktiskt och våra mattar var lite molokna över vädret. Men när vi kom tillbaka klarnade det upp lite. Vi badade såklart igen men sedan blev vi torkade och fick gå in och gnaga på varsett märgben. Smaskens smaskens. Men vi hade ändå lite svårt att komma till ro. Matte och Helene satt vid sina datorer och pysslade lite. Men matte tröttnade efter en stund och då åkte klotången och filen fram. Tortyren var ett faktum. Även Helene försökte hjälpa till att lugna mig men det gick inte. Jag var helt utom mig. Till slut filade matte en tass ordentligt och sedan fick jag slippa. Filen är okej även om jag inte gillar den. Men tången är otäck, jag vill inte att den ska finnas. Snyft.

Men efter regn kommer sol både när det gäller väder och humör och matte började med något spännande, nämligen att ösa vatten ur båten. Jag anade vad om skulle ske och mycket riktigt blev det en liten båttur. Helene satt med mig och Wallander och matte rodde. Det blev inte så långt för det blåste ordentligt och Wallander hade lite svårt att sitta stilla i båten. Men det var mysigt ändå att vara ute på sjön.

När vi kom tillbaka klippte matte gräset en stund. Nu har hon lagt av med det och Helene håller på att fixa middag. Wallander och jag har fått tuggben. Jag är trött faktiskt, vi har hållit igång som bara den. Får nog vila lite helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Tänk er bara hur det hade varit ifall JAG oxå hade varit med i båten....hu säjer jag bara....då hade den nog kantrat är jag rädd för.

2007-08-26 @ 11:04:57
Postat av: Wallander

Elliot, klarade båten MOR så hade den klarat dig oxå! Hoppas att ni får möjligheten att åka med dit upp vid ett tillfälle, man kunde inget annat än att stortrivas.

2007-08-27 @ 23:29:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0