Vila efter helgen

Jag har mest ägnat mig åt att vila upp mig efter helgens härjningar med Wallander. Dagismatte har lagat pannkakor och det tyckte jag var roligt för där var någon som inte blev så bra så den fick jag och Knappen äta upp.

När matte kom hem blev det promenad och sedan träning i Svedala. Där var det full rulle, massor av hundar. Kul, för där har varit lite dött ibland. Jag smet en gång men kom snabbt igen. Matte var sur fast inte särskilt illa. Men hon tyckte det var dumt att jag smet till en hund jag inte kände.

Nåväl, sammantaget gick det väl rätt bra ändå. Sedan fick vi veta att lydnadskursen ska vara på onsdagar i Lomma med start nästa vecka. Det var i sista momangen vi fick reda på det. Matte hade hellre haft tisdagar i höst men inte mycket att göra, man får ta det som det blir. Nu kan hon i alla fall planera vår Stockholmstripp.

Matte har varit ganka tråkig sedan vi kom hem. Hon har mest suttit i telefon och vid datorn. Nu ska jag lägga mig för jag är fortfarande lite sliten. Har hört att jag ska få träffa Elliot imorgon och då måste jag ha vilat upp mig.

/Lakritsen


Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag är fortfarande lite trötter, men egentligen inte så konstigt som vi härjat i 2 dagar.
Kurs om onsdagar, ja ha, kommer allt att kännas lite konstigt eftersom det varit tisdagar tidigare men det kan man väl vänjas sig vid det oxå.

2007-08-27 @ 23:48:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0