Wallander sover...

...han kanske blev alldeles utsliten i går kväll. Men jag vill busa mer så jag tycker snart han får vakna!

Vi kom upp ganska sent, klockn var strax innan tio när vi hittade hit i mörkret. Det gick ganska bra, matte råkade bara köra lite för långt på ett ställe så att hon fick vända och köra tillbaka. Men jag hade aldrig hittat hit till djupaste Småland så jag klagar inte.

När buren öppnades kastade vi oss ut. Sedan härjade vi vilt.. Sprang och badade. Vi råkade springa in till grannen också, men  vi blev snabbt tillbakaropade. Vi trodde först inte det var någon där men jodå. Fast inga svenskar för jag förstod inte vad de sade.

Vi kom isäng sent så klart. Innan vi gick till sängs skulle Wallander och jag ut och kissa. Vi fick gå i omgångar för annars tänkte våra mattar att vi skulle börja busa och bada igen. Så när vi båda var inne igen hittade vi blod på golvet. Stor uppståndelse. Walle och jag undersöktes och så småningom hittade vi att det kom en bloddroppe från hans nos. Jag blev lite anklagad för att ha pussat honom för mycket. Vi vet inte vad det var men det slutade i alla fall sedan.

Det var en smal säng men matte och jag har samsats. Nu är vi uppe och matte pysslar runt lite. Tror snart Helene och Wallander vaknar. Om de inte redan är uppe och ute någonstans men det tror jag inte. Tyvärr är dörren in till dem stängd och jag får inte öppna den för matte.

Det är jättefint här. Jag var ju här i början av sommaren på väg hem från fjällen. Inte lika varmt nu, det blåser ganska mycket idag men ändå så mysigt här.

Matte och jag glömde sladden till kameran så några bilder kan jag inte ordna med nu. Men uppkopplingen är så långsam så jag vet ändå inte om det hade gått. Men bilder kommer när vi är hemma igen.

Oj, nu hör jag att Walle är på gång. Måste förbereda mig...

Kommentarer
Postat av: Mattes medicinsyster

Kul att ni installerat er och verkar trivas. Men jag trodde att det var Wallander som skulle vakna tidigt och inte tvärtom... Ha det jättebra i helgen nu och var inte alltför busiga och vilda. Låt era mattar kopplat av ordentligt. Det tror jag att de behöver. Ser fram emot att höra om era äventyr sen. Speciellt för Wallander måste det ju vara väldigt mycket nytt och spännande. Du Lakrits är ju lite luttrad så tänk på att ta det lite försiktigt med Walle och inte dra iväg med honom på alltför mycket spektakel.

2007-08-25 @ 10:21:13
Postat av: Elliot

Hej på er!
Det var ju tur att det inte var något allvarligt med det där blodet.Det hade ju varit lite snopet ifall du Lakrits hade börjat löpa eller nått =)
Min fallfärdiga matte är lite piggare idag.Hon var uppe vid halv 7 å då fick jag gå ut i trädgården o kissa sen hoppade vi i lopplådan igen och sov till ca 10.Egentligen hade jag velat gå upp innan men som ni vet så brukar jag ju ligga kvar tills mina människor går upp.Jag e ju en snäll o foglig kille som ni vet....eller hur?
puss&kram från Elliot

2007-08-25 @ 12:05:19
Postat av: Lakrits

Ja du kan tro att jag blev undersökt när det hittades blodspår. Men jag var ju helt oskyldig.
Helene och Wallander hade varit ute en sväng tidigt men sedan somnade de om och sov ganska länge.
Skönt att din matte är lite piggare idag, Elliot.

2007-08-25 @ 13:14:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0