Ajajaj...

...jag har nog ställt till det ordentligt för mig.

Vi var ute på skogsrunda i skymningen. Jag hade mycket spring i benen och tog många små rundor. På slutet tog jag också en stor runda, till ett ställe där jag tidigare har sprungit och ätit saker. Hmm...jag hörde matte ropa och vissla men jag kom inte direkt. Så hörde jag mattes röst förändras, hon lät inte sur som vanligt utan mer ledsen och lite uppgiven. Ojdå tänkte jag....inte bra för när matte låter så betyder det att hon är så förbaskad att hon slutar vara arg och börjar fundera ut hur hon ska åtgärda problemet. Och mycket riktigt. När jag kommer tillbaka och kopplet åker på så upplyser matte mig om att jag ska gå i koppel ett bra tag framöver. Först säger hon en vecka, sedan kanske ända fram till jul. Jag inser att jag har trasslat till det för mig. Hon har sagt att jag får springa lös på fältet när det är ljust, att hon ska jogga med mig och att jag får leka med Elliot och Wallander. Hjälp mig kompisar, jag måste få leka med er ofta framöver. Elliot, kan vi inte ta en runda i "din" rastgård i veckan??? Och så bara antar jag att jag får vara lös när jag apporterar och när vi tränar. Annars kan jag ju inte göra mitt jobb.

Så här i efterhand skulle jag ju inte frestat på mattes tålamod men gjort är gjort. Förhoppningsvis varar inte koppeltvånget för evigt. Och kanske är det bra för matte och mig om vi joggar lite innan julmaten...

Vad ska man säga...tur att matte har köpt ett längre koppel. Då tyckte jag det var helt onödigt...nu är jag inte så kaxig längre....

Kommentarer
Postat av: Elliot

visst vi kan kolla om det är ledigt och när ni kan.
E

2007-12-02 @ 18:49:23
Postat av: Lakrits

Vi kan nog alla dagar i veckan skulle jag tro för all tid som inte matte är med mig ska hon sitta och jobba med sin skola. Trist men sant, det är inte lång tid kvar nu så jag får ha överseende. Men kanske tisdag onsdag eller torsdag...

2007-12-02 @ 19:31:09
Postat av: Wallander

Testing testing, det är det som jag fått höra att vi slynglar gör. Men ibland går det där testandet lite överstyr och då blir det hela inte så hemskt lyckat.

Koppeltvång låter som en verklig bestraffning för dig som alltid får vara lös annars. Jag har det lite bättre förspänt, MOR säger att hon inte har så mycket hon kan "bestraffa" mig med... mer än att jag inte är riktigt säker på om jag får springa lös med dig på ett tag (det kallar JAG "bestraffning" som heter duga).

Men känner jag din matte rätt så... är du snart lös & ledig igen även när ni är själva.

2007-12-02 @ 19:43:01
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Kanske vi kan få springa där ute på Spillepengen någon gång framöver. Där är det ju ändå inhägnat.

2007-12-02 @ 20:11:14
Postat av: Wallander

Ja, men jag tror inte det rör sig om om det är inhängnat eller ej, nog mer kanske om att du är så lockande för mig. fast jag tror att om jag skärper till mig på träningarna och gör som MOR säger så får jag säkert springa lös & ledig hur mycket som helst igen.

2007-12-02 @ 21:30:54
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Jaja...jag får väl vänta tills du får lov för din mor då. Men vi kanske kommer hem till dig någon kväll om matte behöver hjälp med datorprogram framöver. Din mor har nämligen sagt att hon kan hjälpa matte om hon får trubbel.

2007-12-02 @ 22:49:54
Postat av: Wallander

Ni är så välkomna båda 2 oavsett om det gäller att bara hälsa på eller om det behövs PP-hjälp, hoppas bara att det blir snart!

2007-12-03 @ 23:05:42
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0