Joggingvågen

Idag blev det joggingrunda igen och en ganska lång en. Matte har tydligen fått joggingfnatt. Tror att hon vill rasta mig trött men lycka till säger jag bara....fast jag springer gärna. Har bara lite svårt med reglerna så det går tydligen inte för sig att jag är lös. Jag glömmer mig och stannar för att sedan köra racing ifatt matte. Det uppskattas inte. Man ska tydligen springa på i samma takt hela tiden vilket jag tycker är synd på ett vis för springa fort är kul och lukta också.

Kanske är en bidragande orsak till joggingvågen att matte ska gå i sin fina kostym tills hon tar examen och då får hon också rasta sig lite mer. Bra tycker jag i så fall. Dessutom är det jul snart och då är det lätt att det slinker ner lite mer mat så det är nog bra att hålla förbränningen uppe.

Det är också så att matte helst vill springa när det är ljust (hon säger att hon lätt snubblar annars) och hon tycker att vi får passa på de dagar hon kan komma hem innan det mörknar (vilket det gör väldans tidigt nu tycker jag). Imorgon har jag förstått att matte kommer hem ganska sent och då blir det med all säkerhet vanlig promenad.

Idag fick jag ett jättekex i min adventskalender. Matte fick två pennor vilket sannerligen kan behövas för hon yrar ofta runt och letar efter något att skriva med.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag vet fler som skulle behöva ut & jogga för att förbättra på sin kondition (av finkänslighet så nämner jag inga namn), men det avges väl snart en massa Nyårslöften igen som alla föregående år... och det vet vi ju alla hur det slutar....

Jag hoppas att era rundor ger det resultat som din matte önskar på alla sätt, kostymikommande och en vildhund som springer i takt.

Jogga på, men tänk för allt i världen inte på att ni ger många andra dåligt samvete!

2007-12-05 @ 22:27:10
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Inte ha dåligt samvete. Med tanke på allt godis vi stoppar i oss är det enda vettiga att vi rör på oss. Både jag och matte är storskaliga godisgrisar.

2007-12-05 @ 23:39:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0