Julklappsträning

Ikväll kombinerades lite träning med julklappsbyte. Träningen gick faktiskt riktigt bra. Jag tog bara en liten minirunda, sedan sprang jag direkt tillbaka till matte igen. Så jag tycker inte att det kan räknas som en smitning.

Efter träningen åkte vi fyrbeningar in i bilen och tvåbeningarna kånkade in på julklappskassar i klubbstugan. Lite trist att vi inte fick vara med men jag tror de ville undvika att behöva ställa i ordning och städa.

Jag hoppas verkligen att allt blev rätt med överlämningen nu. Wallander och Elliot fick vardera ett stort paket som får vänta till jul, ett mindre som de får öppna nu, en strumpa med grejs i och en hjärtepåse. Jag fick en jättesöt tomte av Elliot, den var inte inslagen utan jag fick den nu på direkten. Så här ser den ut:

image243

Resten har jag inte fått sticka nosen i än, de får vänta säger matte. 

Jag hörde på vägen till Lomma att matte inte hade skrivit till mitt namn på lapparna till Helenes och Anns paket. Jag blev verkligen besviken för jag hade ju hjälpt till att beställa en av grejorna och den andra har jag varit smakråd åt. Matte insåg sitt misstag och mitt namn fick också vara med på lapparna. Pepparkakor fick tvåbeningarna också av matte och jag hoppas verkligen Elliot och Wallander får smaka åtminstone en var.

På vägen hem var vi in om en kompis till matte och lämnade julklapp men det blev inte så långvarigt. När vi kom hem blev det kalenderöppning. Jag fick en tuggpinne med ostfyllning. Matte fick en penna med en ängel på toppen som hon kan skriva med i jul (ja resten av året också såklart om den räcker). Nu ska matte fixa med sitt så jag får roa mig på egen hand. Men jag är jättehungrig (trots mat innan vi åkte till Lomma) så jag får nog utverka lite mat först så att magen lugnar sig.


Kommentarer
Postat av: Elliot

Så himla mycket saker alltså!Jag har stuckit näsan i kassen flera gånger.
Måste berätta en liten tabbe som vi(ja egentligen matte)har gjort.Hon upptäckte att en sak inte hamnat i ditt paket Lakrits =( Pinsamt men du får ha den till godo....äh de kan ju vara bra att få ett x-tra paket när alla de andra har tagit slut.
Å du behöver inte oroa dej för att jag inte ska få smaka av pepparkakorna men matte säjer att jag egentligen inte behöver äta sådana.......för att jag är så snäll redan =)
Tack så jättemycket för alla paketen o ha det så bra på julafton.Hör av dej när du är hemma igen.

Puss&Kram från
Elliot med matte

2007-12-19 @ 23:29:05
Postat av: Wallander

Jag fick inte kika så länge... för jag har blivit lämnad till ÄLDREMATTE för att jag skall slippa vara ensam hemma så länge imorgon. Fr o m fredag så kommer mina 2-beningar vara hemma mycket hos mig och det gillar jag.

Va, var det en pakeket som jag skulle få öppna redan idag, vilken var det? Alltså MOR är snurrig... men kanske inte så konstigt eftersom vi fick hur många julklappar som helst och då kan det bli för mycket att hålla reda på.

Jag hoppas verkligen att jag får smaka en pepparkaka när jag kommer hem imorgon, annars så...

2007-12-20 @ 00:20:07
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Ett litet vitt paket med rödvitt snöre...men du kan vänta också om du vill, det är vilket som. Fast då kanske du glömmer det lilla för det stora på julafton.

Tottis...ingen fara, jag har gärna en paket till godo :=)

När det gäller pepparkakor så tror jag inte på att man blir snällare för då borde matte vara helmesig vid det här laget för hon har ätit upp många många pepparkakor den senaste tiden. Snäll är hon ju för alla del (när hon inte blir sur) men nä...jag tycker inte det verkar sant ändå.

2007-12-20 @ 22:41:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0