Julstämning

I kväll var matte och lämnade en julgrupp till den gamla damen i skogen som en tjuv försökte bryta sig in hos för ett tag sedan. Matte ville önska god jul och se så att damen var okej. Det var hon, om än lite krasslig, men hon var glad för besök och matte och jag stannade en bra stund.

Efter det har det bakats här. Mandelmusslor, tydligen en delikatess som tar lång tid att göra (och fasansfullt kort tid att äta upp). Jag har inte fått smaka så jag har inte kunnat utvärdera om kakorna var värda besväret :=( Imorgon blir det fler pepparkakor :=) Där är det bättre med smakandet för några extra pepparkakor är inte så komplicerat att fixa till. Eller rättare sagt...det är alltid några som blir lite mörka och de blir mina.

Idag fick jag smaskiga kycklingfilébitar igen i kalendern. Det enda felet med kyllingen är att de tar slut i ett nafs. Matte trodde de skulle vara längre men hon bedrog sig. Matte fick förresten hårklämmor i sin kalender. Välbehövligt konstaterade hon för hennes hår ligger aldrig ordentligt. Vi är nog ungefär lika rufsiga.

När, jag tror jag får gå och vila nu trots att matte fnattar runt. Det är ju träning imorgon och okej att matte kan stå där och gäspa men jag måste vara fit for fight.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad gulligt av er att hälsa på gamla tanten, dels för att se så att hon mådde bra men oxå för att önska henne GOD JUL, inte svårt att förstå att hon blev glad.

2007-12-17 @ 00:06:13
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Elliot

Kuligt att läsa vad det är i din o matte kalendrar =) Går det bra för Knappen åxå med öppnandet? Lr han kanske inte uppskattar det lika mycket som du?

2007-12-17 @ 16:58:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0