Koppelträning

Det har inte hänt så väldans mycket idag måste jag säga. Höjdpunkten var promenad i skogen då jag fick vara lös. Men annars har det blivit en del koppelgång och det är inget kul. Jag är urusel på det och matte blir purken. Suck. Jag glömmer så fort och så vips är kopplet spänt igen och jag drar för fullt.

Nåväl, Medicinpinnen är nu hos oss. Yster är iväg och jobbar ikväll igen för hon ryckte in för någon som hade fått förhinder så hon dyker väl upp vid ett tiden. Tyvärr innebär hennes frånvaro ikväll att det blir tidig uppstigning imorgon för det ska övas inför sångframträdandena. Imorgon är en hektisk dag för vi ska iväg vid tre tillfällen. Tyvärr får jag ju som bekant inte vara med och sjunga utan får snällt vänta. Jag räknar med att en del av mattes betalning går oavkortat till mig som belöning för att jag väntar snällt.

Det hände förresten en lite tokig grej innan ikväll. Jag låg i mattes säng och jazzade och så plötsligt föll jag över kanten och rakt ner i biabädden. Det var inte så högt så jag slog mig inte alls men snacka om att man blev paff. Bäst jag håller mig längre in i sängen i fortsättningen. Jag låg förresten parkerad hos matte precis hela natten. Det känns särskilt bra att sova nära henne när vi är iväg, det gäller liksom att hålla ihop och hålla reda på henne.

Idag fick jag en grisknorr i mitt kalenderpaket. Den var himla god, tyvärr tog den slut ganska snabbt. Matte fick en väldigt söt bläckpenna som var dekorerad och låg i en fin påse. Den ska hon ha som särskild skrivarpenna till sitt skrivarblock. Nu har både hon och jag bara ett paket kvar. Det känns lite konstigt att det är julafton imorgon för vi ska ju inte öppna paket förrän onsdag. Men det ska bli spännande att höra vad mina kompisar får och vad de och deras mattar tycker om våra klappar till dem.

Nä, nu ska jag återgå till mattes säng. Var precis ute med matte och pinnen på kvällsrunda innan. Det var lugnt uten fast jag drog ändå i kopplet och matte morrade. Men en sak jag har märkt är att det smälls och skjuts väldigt lite här. Igåt hörde vi några raketer men jag kollade bara på matte om det var okej och hon sade att jag inte skulle bry mig om det och då gjorde jag inte heller det. Jag tycker det verkar helt onödigt att skjuta iväg saker som kostar pengar, låter en massa och som man tydligen också kan skada sig på. Tvåbeningarna är lustiga.

Mot sängen...

Kommentarer
Postat av: Elliot

Hej!Igår var jag med matte o husse hos mattes syster och firade julafton (asså lite i förväg).Jag ska berätta en hemlis för dej.Matte tog nämligen med ett paket åt mej i händelse av att jag inte skulle få några där.Hon tog ett fint rödrandigt paket från Walle.

Haha!Vilken himla rolig typ det fanns i paketet =)
EN KRÅKA!!! Asså inte en riktig men en jättekul o gullig en.Ooopppsss nu kanske Walle går in här o läser att jag tjyvöppnat.....e nog bäst att jag genast skriver o berättar för honom åxå på hans blogg.
Ha det bra o hälsa alla
Vi hörs snart igen.
Hälsningar
E
ps.idag ska jag få busa lite med Tessie

2007-12-24 @ 11:15:17
Postat av: Wallander

Jag måste först av allt TACKA så hjärtans mycket för alla klappar (MOR tackar oxå). Ni är bland de snällaste och påhittigaste som finns.

Jag förstår att du drar när du är i Stockholm, alla 2&4-beningar är så himlans stressade där alltid och det är lätt att dras med.

Förresten hur var det, trillade inte du ner någonstans ifrån för inte så längesedan oxå? Tur att du i alla fall trillade mjukt. Sedan att du håller koll på din matte dygnet runt tycker jag är väldigt ansvarsfullt utav dig.

Smällandet är faktiskt inte så farligt här inne i stan heller men jag håller med, pengarna de skjuter rakt ut/upp i luften borde dom kunna använda till bättre saker tycker man.

Hoppas ni hade en bra dag igår.

Massor av Bloggpussar från Walle

2007-12-25 @ 14:05:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0