Mer jul...

...jag vill ha mer jul. För jul innebär att det bakas en massa gott. Och så blir det en massa skinka och det är så sanslöst gott.

Det har bakats nya pepparkakor idag. MASSOR av pepparkakor. Matte kavlade och bakade ut, dagismatte hade   (g)räddningstjänst. Det var snabba ryck ibland när kakorna skulle ur ugnen. En plåt blev för hårt bakade, då fick jag rycka in och hjälpa till (mums). Matte var nöjd överlag för pepparkakorna blev sådär lite sega, hon gillar inte när de är fnastorra och alldeles spröda. Många många ben, hundar och kaniner blev det och även lite annat. Men jag var faktiskt ändå förvånad att matte inte åt fler men hon kanske ändå börjar bli lite mätt på pepparkakor. Eller inte...hon kanske bara har en formsvacka. Hon och dagismatte bakade klenäter också, där var det dåligt med smakproven.

Idag fick jag en god tuggstång i min kalender. Men jag fick ingen lugn att äta den för matte fick för sig att jag hade ätit upp en bit snöre och papper och yrade runt tills hon hittade dem under mig. Suck. Matte fick ett orange koppel som vi ska prova i Stockholm, det verkar lysa väldans bra. Matte ska bara titta närmare på konstruktionen så att hon inte använder det fel.

Innan baket var vi i Lomma och tränade med Elliot&Ann och Margareta&Spot o Bell. Matte tyckte inte riktigt jag tog träningen på allvar och det kanske jag inte gjorde i ärlighetens namn. Men hon tog det inte så hårt och vi har fått lite saker vi ska träna på över julen så det blir nog bra med det. En övning var klurig, jag fattade inte riktigt, det var i alla fall jättesmå dummiesar som var supersvåra att hitta för de låg gömda under gräset. Nu har matte två sådana så jag antar att det blir träning med dem framöver.

Imorgon är en viktig dag för matte ska presentera sitt examensarbete och någon ska tydligen fråga ut henne om det. Otäckt tycker jag det verkar men hon har är ganska lugn. Fast hon ska nog sitta en stund nu och kolla igenom lite. Jag hoppas verkligen hon kommer i säng i tid för det tycker jag vore bra. Och det blir nog flera klockor imorgon så att vi säkert kommer upp.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag är väldans säker på att det kommer mera... jul alltså.

Det måste lukta väldigt gott i erat hus så som det bakas där nu i juletider.

Har ni tränat utan mig igen :-(
... ja då ligger jag väl ljusår efter, men så kan det bli när ens MOR väljer att prioritera annat.

Vi håller tassar & tummar jätte jätte hårt imorgon för din matte... trots att vi vet att det kommer att gå hur bra som helst.

MOR slår en pling imorgon bitti och dubbelkontrollerar så att ni säkert är uppe.

2007-12-17 @ 00:18:58
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Hoppas ni kom upp i tid, det gjorde inte vi... och dessutom så glömde MOR mobilen hemma. Jag försökte ringa men mobiltelefoni är definitivt inget för mig.

2007-12-17 @ 10:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0