Mysemorgon

Idag var matte hemma hos mig på förmiddagen och vi hade mysemorgon. Åh vad skönt det var när jag förstod att vi inte skulle gå upp så tidigt. Jag hoppade upp till matte och gosade in mig riktigt.

Två promenader hann vi med innan matte skulle iväg för att testköra sin presentation som hon ska hålla på måndag och kolla så att allt stämde med utrustningen. Det gjorde det visst och efter lite shopping kom hon tillbaka till mig igen. Det blev pannlampstur och sedan har det varit en lugn kväll. Matte har gullat med mig mycket och jag har visat magen och kört tassar uppåt sträck. Matte har tagit fram blod, hoppas hon ska lägga spår till mig imorgon och att det går bättre än sist.

Jag misstänker att det fanns en julklapp till i mattes kasse idag för jag gick inte titta i den = misstänkt. Börjar bli riktigt nyfiken nu.

En smaskig pinne fick jag i kalendern idag. Den var hård och jag fick tugga rejält men tänderna satt fast bra så det gick fint. Matte fick söta band på en rulle, där var både gröna, vita och blå. Imorse hann hon knappt mer än ur sängen innan hon öppnade paket, det var för att hon var ledig tror jag. Alla morgnar är inte så...Det har varit stor variation i veckan, allt från måndagens elände med försovning till dagens mys.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Matte hemma idag (hm..) och dubbelt så bra att "provkörningen" gick bra.testen. Det var säkert därför det blev en xtra klapp till dig, nej det var nog för att du är en så snäll & lydig tjej numera.

Skönt att höra att du oxå börjat bli lite hundsklig, dvs att nyfikenheten börjat visa sig.

2007-12-17 @ 00:00:44
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0