Nattrammel...

...igen. Ja, vad ska man säga. Jag börjar vänja mig. Mer okej att matte är uppe sent när vi sover länge som imorse. Har även förstått att det inte blir träning imorgon och det innebär en sovmorgon till. Synd på träningen men bra för sovandet.

I eftermiddags var jag och matte på en härlig långpromenad i skogen. Först tänkte matte att vi skulle ut och springa och jag tänke att det var väl okej men lite synd för då hinner man inte snusa och kolla. Men så ändrade hon sig och vi var ute i nästan två timmar istället. Jätteskönt var det. Jag fick vara lös en stor del av tiden och skötte mig mycket bra enligt matte.

Alltså....att jogga är helt okej men inget går upp mot en härlig långtur i skogen (helst utan koppel).

Ikväll har jag tillskansat mig både det ena och det andra i godisväg. Vissa dagar är riktigt bra tiggerimässigt. Andra är inte fullt så bra. Sånt är livet.

Har sett att matte börjat organisera julklapparna. Spännande!!! Jag vet ju vad mina kompisar ska få men jag får ju inget säga. Vad jag ska få vet jag inte. Vågar inte tjuvkika heller för då är det inte lika kul sedan.

Matte lyckades (tyvärr) förstå sig på datorprogrammet som hon behövde till sitt examensarbete. Varför jag tyckte det var lite synd var för att om hon inte hade klarat det så skulle vi åkt in till Wallander och hans mor för hon är en fena på datorprogram. Men kanske vi åker en sväng ändå i veckan, det vore såklart det bästa att matte fick ordning på sitt och jag får träffa Walle ändå.

Matte har städat sin säng ikväll. Hon tyckte det var synd att redan byta sängkläderna som inte alls var smutsiga, bara håriga. Så hon använde en hel klädvårdsrulle till att ta bort mina hår. Hon menade också på att det skulle bli stopp i tvättmaskinen om hon stoppade in så håriga saker. Som det kan bli...

Kommentarer
Postat av: Wallander

Skönt att ni fick både en & två sovmorgnar denna helg.
Långispromenixen verkade inte helt fel heller.

Jag tycker det är jättebra att din matte fixade sitt arbete med det nya programmet själv, för då växer man ännu mer. Men naturligtvis så hoppas jag att ni kommer till stan i alla fall (men bara om ni hinner).

Jag har koll på alla andras julklappar, men jag har inte skymtat en enda med mitt namn på... undrar varför? Tänk om mina flockmedlemmar inte sett min önskelista...

2007-12-09 @ 21:05:41
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0