Ruskväder och konstiga morgonidéer.

Jag tycker faktiskt det är lite trist väder. Jag brukar inte gnälla, gillar att vara ute oavsett väder men jag tycker det har varit blött på sistone. Matte morrar över lervälling i skogen. Jag är ännu svartare än vanligt under magen efter promenaderna. Men så är tydligen vintern i Skåne. Jag hoppas på snö, tycker det är helkul med vita flingor som dalar från himlen.

Igår blev jag utsatt för kloklippning, idag för öronrens. Någon slags kampanj som matte har? Vad ska man tro? Roligt är det i alla fall inte och jag drar mig undan en bra stund efteråt. Var till och med misstänksam när jag fick mitt kalenderpaket som idag innehöll en "tuggkorv". Matte fick godis i sin kalender. Lakrits så klart. Hon verkade nöjd och var så hagalen så hon bet sig i kinden. Vet inte om det var sömnmedel i godisen för hon ramlade omkull på soffan en stund innan hon kom igång sig igen. Nu blir det väl uppesittning i gengäld. Suck. Och så klagar hon över att jag väcker henne ibland för att jag kommer på att jag vill ut utan att ha något ärende utomhus. Men vad tror hon när min nattsömn blir så oregelbunden? Nåväl, jag ska inte klaga på henne, hon gör så gott hon kan. På morgonen är hon så trött att hon hittar på en massa konstiga saker. Imorse försov vi tex oss för matte tänkte att om hon satte på avdensljusstaken så var det samma sak som att gå upp ??? Men det var inte så och det kom hon på efter en halvtimme. Lustiga idéer min matte kan få.

Kommentarer
Postat av: Mattes medicinsyster

Ja det låter ju onekligen som att något kopplades fel i mattes hjärna i morse. Jag tror att hon behöver ett jullov där hon får sova ut ordentligt. Det är faktiskt bevisat att man börjar bete sig konstigt, höra och se konstiga saker och så, om man inte sover. Hälsa matte det! Nu ska jag "slicka mina sår". Har blivit stucken 21 ggr i mina stackas fingrar idag. Är en studie som jag lurade in Yster i också. Meningen var att vi skulle göra den tillsammans så vi skulle kunna ses undet tiden men våra tider passade inte så vi fick göra var och en på sitt håll. Synd. Men vi ses ju snart alla i alla fall.

2007-12-06 @ 15:40:59
Postat av: Wallander

Visst är det vått här inne i stan oxå, men det går inte att jämföras alls med hur det verkar vara ute hos er. Jag kan inte påstå att jag för tillfället är avundsjuk på dig för att du har sådan närhet till skogen.

Jag hoppas verkligen inte att det fanns något sömnmedel i lakritsgodiset och att det var anledningen till att hon bet sig i kinden. Jag tror nog att jag håller med ovanstående talare, jag tror nog mycket av konstigheterna som din matte gör beror på lite trötthet. Men snart stundar lite längre ledighet för oss all, vilket alla nog behöver.

Mattes medicinsyster, varför har du blivit stucken 21 gånger och dessutom frivilligt? Blev Yster oxå stucken lika många gånger? Ja jag hoppas att ni båda nu ikväll är helt "återställda".

2007-12-06 @ 22:49:13
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Jag har hört talas om att medicinpinnen är "försökskanin" för olika mediciner. Kanske är det där hon har blivit stucken så många gånger. Kan säga som så att jag hade ALDRIG gått med på något likande oavsett hur många märgben jag hade fått i betalning.

Angående blötheten så bryr jag mig inte så mycket. Mest matte som suckar över hur smutsig jag blir.

2007-12-06 @ 23:23:08
Postat av: Mattes medicinsyster

Lakrits har hört rätt. Jag är försökskanin (på norska heter det prövekanin!) i lite olika studier. I den här studien ska man sitta och cykla två timmar i en "gaskammare" samtidigt som man blir stucken i fingrarna och plundrad på blod samt att man får andas i ett "dykarmunstycke" för att samla upp utandningsluft. De mäter sedan hur mycket av det inandade ämnet som man har i blod och luft och så vid olika tidpunkter under och efter inandning. Använder resultaten för att sätta kemikaliegränsvärden för industrin. Den inandade dosen är aldrig farlig vid enstaka tillfällen men det är ju viktigt att se till att de stackarna som jobbar i sådana miljöer får vettiga regler kring hur mycket som får finnas i deras arbetsmiljö.

Ja, Yster har blivit stucken lika många gånger, 21 ggr i fingrarna och 2 gånger i armen. Det gör lite ont i fingrarna efter men det går över. Saken är den att man får pengar för det. Det är den huvudsakliga anledningen att man gör det, i alla fall om man är student. Pengarna kan sedan omvandlas till diverse trevligheter såsom julklappar och olika träningskort :-)

2007-12-07 @ 10:41:07
Postat av: Wallander

Kan 4-beningar vara försökskaniner? Jag skulle nämligen oxå behöva dryga ut kassan lite...

2007-12-07 @ 21:47:17
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Elliot

Min käre bror!Det är tyvärr oftast så att det är 4-beningar som är....hu....just "försökskaniner" och om du frågar mej så tror jag INTE att dom själva gått med på det frivilligt...snyft....
Tror de e bättre att vi hjälps åt och sätter oss på någon strategisk plats i din stad och ylar(men först ska vi smutsa ner oss o se hungriga ut).

2007-12-07 @ 22:27:39
Postat av: Lakrits

Tänk inte ens på det Walle. Nej nej nej. Du hör väl själv att det inte går. Vi är inga kaniner!!!

2007-12-07 @ 22:28:29
Postat av: Lakrits

Ni skulle ju öppna charm skola föreslog jag. Många hanar behöver charma till sig.

Men kanske ditt förslag också kan vara något Elliot. Smutsa ner oss är vi ju bra på. Se hungriga ut är inte heller något problem. Jgag har min besvikna min också att ta till.

2007-12-08 @ 21:20:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0