Avslutning och hemresa

Igår hann jag inte blogga alls för allt gick bara i ett. På morgonen var det meditation för tvåbeningarna och bil för mig. Sedan frukost och efter det satte matte och Yster igång med att packa. Himmel vilken fart det var på dem. Sedan var matte med mig själv en stund och vi packade bilen och gick en promenad. Sedan fick jag ligga med när det var avslutning för matte tyckte det var taskigt att lägga mig i bilen där jag skulle ligga under hela hemresan. Jag var trött efter allt packande och sov mest, låg och drömde och så. Matte var nöjd med mig i alla fall för att jag var lugn.

Jaha...sedan revs tältet i rekordfart, det sista packades in, vi åt lunch och sade hejdå till alla. Jag hann knappt med på noterna så fort allt gick. Vilket tempo efter en lugn vecka! Nåväl, jag förstod ju att Yster skulle med tåget från Karlstad så det var ju klart vi fick hinna dit i tid.

I Karlstad försvann Yster till sitt tåg och jag sörjde lite i min bur. En hel vecka med henne och så försvinner hon så abrupt. Buhu. Men men...vi fick sällskap av en från kursen som åkte med oss till Malmö där hon bor. Vi körde henne hem och själv var vi hemma vid elvasnåret på kvällen. Det var en lång tur men vi stannade och åt vid ett ställe och då fick jag ligga med för vi satt utomhus och jag fick smaka på lite av varje så jag var ganska nöjd. Men himmel vad skönt det var att komma hem. Jag rullade mig, sprang runt och höll på. Och inatt har jag njutit som bara den av att sova i mattes riktiga säng. Den där uppblåsbara var helt okej, men ändå inte samma känsla. Jag tror också att matte var ännu mer nöjd än jag för jag har råkat sno hennes täcke en del under veckan och det blir ganska svalt i ett tält på natten. Jaja...ni kan ju själv räkna ut...

Jag har haft en jättebra vecka men visst är det skönt att komma hem igen. Men så härligt det har varit att tillbringa så mycket tid med matte och Yster. Jag är helnöjd.

Idag ska vi iväg en sväng på förmiddagen, matte hade en sak inbokad sedan tidigare. Sedan blir det väl uppackning. Träning? Får be matte ringa och kolla läget med de andra mattarna.

Kommentarer
Postat av: Lakrits mattes medicinsyster

Ja, borta bra men hemma bäst brukar man ju säga. Skönt att resan hem gick bra. Vi satte dagismatte på tåget i eftermiddags så hon borde väl snart också var hemma. Då blir allt som vanligt igen...

2007-07-19 @ 20:56:16
Postat av: Wallander

Ordspråket, "borta bra men hemma bäst" verkar vara ett ordspråk som alltid stämmer.
Att allt gick i ett snabbt tempo, var kanske för att 2-beningarna var i lite tidsnöd. Många gånger så väljs det roliga (att umgås) före det lite mer tråkiga (packning).

2007-07-20 @ 00:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0