Det där med meditation...

...är nog inte riktigt min grej. Det började redan imorse när det var dags för morgonmeditation. Matte satte fast mig vid "skruven" och gick iväg. Yster gick också. Jag satt tyst en stund och begrundade min situation, sedan började jag min ensamhetskonsert. Det är en dyster historia, går bara i moll! Men ingen kom. Till sist, efter jättelångtid kom matte och Yster och gå höll jag på att vifta av svansen så glad jag blev.

Sedan var det frukost och jag satt med. Men efter det skulle jag lämnas igen, fast hos de som har kursgården. Där finns den där hunden som inte vill leka med mig. Tvåbeningarna tänkte att jag fick sällskap och inte skulle vara lika jämmerlig. Men jag tyckte allt var så konstigt med en ny familj och allt så jag bara skällde. Matte var inte särskilt imponerad kan jag säga. Suck. Men hon kom till slut. Hon och Yster ska ju skiftas om att vara med mig men just i början ville båda vara med och presentera sig och introduceras.

Nåväl, efter den sorgesamma morgonen åkte jag och matte och badade. Båda två hoppade i och hon tvättade håret och höll igång. Jag simmade och hämtade leksaker som bara den. Jättemysigt. Nu har vi rast och sedan ska Yster vara med mig och matte hänga med på kursandet. Ikväll ska jag tydligen vara själv en stund igen. Fy för. 

Det är alltså blandade känslor. Kul att vara med Yster och matte men uselt när jag ska vara själv. Jag försöker hålla lite koll på de andra deltagarna men de är så många så jag blir helt snurrig.

Här är förresten en bild på vårt tält.

image124

Visst ser det mystigt ut. Gott om plats är där. Hittills har vädret varit bra. Skönt. Hoppas det håller sig så.

Kramar och pussar från lilla mig.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Tänk på din röst, du får inte sitta där och förbruka den på oväsentligheter. Tänk om du blir hes och inte kan använda rösten när vi skall ut och turnera.
Svansen får inte heller trilla av, vi vill inte ha en "svanslösing" i vårat gäng. Så ta det lilla lugna är du snäller.
Tältet ser jätte härligt ut, vädret likaså. Du skall oxå se att när du kommit in i mediterandet så kommer du att bli mycket lugnare och njuta lite av ensamheten som måste till då & då. När sedan matte & SysterYster kommer tillbaka så blir det desto roligare för dig.
Se bara till att "hålla huvudet kallt"

2007-07-14 @ 15:14:59
Postat av: Elliot

Just vad jag hade tänkt säja Walle!Två brorsor-en tanke!
För du Lakrits måste ju ha varit hes när din matte kom tillbaka eller?Men du är kanske hrm...vältränad.
Du är sannerligen inte lätt att göra nöjd.Vad var det för fel på dom där andra som du fick vara hos?Jag kan säja att det hade varit ok för mej att va med dom,hellre de än att vara ensam.

2007-07-14 @ 15:32:22
Postat av: Mattes medicinsyster

Jag kan inte göra annat än instämma med dina brorsor. Du får försöka tåla dig lite ibland helt enkelt. Tänk på hur roligt det blir sen när de kommer tillbaka. Du är allt en sällskapssjuk hund. Lite ensamhetsträning då och då under ordnade former skadar nog inte dig. Försök hitta lugnet inombords och spara rösten för viktigare ändamål.

2007-07-14 @ 16:35:31
Postat av: Mattes medicinsyster

Var sitter förresten den förhatliga skruven nerborrad? Jag ser den inte på bilden.

2007-07-14 @ 16:38:54
Postat av: Wallander

Mattes medicinsyster, så här är det: Även skruven är mobil, dvs den flyttas med eftersom. När Marie eller SysterYster är i närheten så tas den upp för annars kan Lakrits skada sig på den förstår du.

2007-07-14 @ 19:01:41
Postat av: Lakrits mattes medicinsyster

Ja, ja. Det låter ju bra. Men då gäller det att gräset är tillräckligt stabilt för att skruven ska kunna hålla sig kvar - om den är så lätt att flytta menar jag. Har inte använt mobila skruvar själv så jag är inte så insatt i dem. Men det är klart att man inte ska skada sig på den. Tror inte att tvåbeningarna heller vill trampa på den faktiskt. Det kunde jag ju tänkt på.

2007-07-15 @ 15:46:45
Postat av: Wallander

Det heter inte skruv för ingenting, man skruvar den långt ner och då kan den inte rubbas. När den skall flyttas skruvar man upp den igen och skruvar ner den på en ny plats eller lägger undan den för att varken 4-beningar eller 2-beningar skall komma till skada. Ja, jag tycker faktiskt att du borde ha tänkt på det, men man kan inte tänka på allt.

2007-07-15 @ 20:08:57
Postat av: Lakrits

Jag tycker ni klagar lite väl mycket på mig faktiskt. Allt var helt nytt för mig här och en massa människor jag inte känner. Precis som om ni hade varit helt coola. Snyft. Nä, jag tror inte alls det. Men visst, ni har rätt med rösten, jag får spara lite på den.

2007-07-16 @ 09:38:37
Postat av: Wallander

Vi klagar inte, vi är bara rädda om våran bästis.

2007-07-16 @ 10:39:11
Postat av: Elliot

Ja jag håller med Walle,å så vill vi inte att du döps om till Pip-Lisa hihi!

2007-07-16 @ 10:46:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0