Ny träningsmark

Idag provade vi ett nytt ställe för lydnadsträning, nämligen S:t Lars Parken i Lund. Där var jättefina gröna ytor. Härligt att utforska dofterna på nya ställen. Fast det var ju inte det vi egentligen skulle göra. Men trots att nosarna var lite väl mycket i marken var våra mattar ganska nöjda med oss för övrigt. Det var bara jag, Wallander och Elliot med mattar så det var en liten men tapper skara. Vi använde oss av naturen en del också, gick serpentiner mellan träden, hoppade över en trädstam, gick balansgång på en annan. Det var roligt att få lite miljöombyte tycker jag. Mycket bra idé av Elliots matte! Hon är inte alls dum förresten för jag hörde att hon pratade med matte om det där ordet "NEJ", att jag ofta smiter när matte säger det argt (om jag är lös, annars kan jag såklart inte smita). Felkodning eller något. Så matte ska försöka låta bli att säga det när jag är lös. Mycket klokt sagt av Ann. Fast hon är inte så snäll alltid, jag minns nog att hon tog tag om min nos när jag gnällde över att matte var iväg och spårade med en av mina kompisar vid något tillfälle. Då tyckte jag hon var dum. Men alla kan ju ändra sig och jag är inte någon långsint typ.

Efter träningen gick vi en runda. Jag drog lite grann men ändå mindre än vanligt. Sedan fick jag pussas lite innan det var dags att åka hem. Mest med Wallander. Jag försökte med Elliot men det var precis som om han inte ville. Är det något fel på mig Elliot, eller du är bara blyg, vill att vi ska vara mer för oss själva?
 
Nu ska i alla fall jag och matte gå och knyta oss. En nya dag väntar imorgon.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Ja, det var längesedan vissa av oss uppförde oss så bra som ikväll. Platsen var klart godkänd.
Då när du tyckte Ann var lite dum, så minns jag att jag också höll lite låda när MOR var iväg med Guinness & Lena, men jag minns inte om Marie eller Ann tog till samma metod på mig, minns du Lakrits eller Elliot? Skulle det ha varit så så kan det inte ha varit så farligt eftersom att jag inte minns något.
Elliot blyg, nä bara väluppfostrad enligt hans matte... Jag förstår inte hur han kan motså dig bara...

2007-08-01 @ 00:51:03
Postat av: Elliot

Karaktärsfast!DET är det nya ordet på mitt beteende ;D OCH eventuellt lite "återhållsam".Gillar att verka svårfångad=)
Eller så är det för att jag alltid får så mycket skäll,hugg o slag....HAHA skojade bara......För humor...de har jag å de gillar min matte skarp.

2007-08-01 @ 14:27:04
Postat av: Lakrits

Jaså...du försöker verka svår. Vad löjligt. Man ska ju ha lajbans i livet! Kom igen Elliot! Vi kan pussas allihopa tillsammans. Tjoho.

2007-08-01 @ 15:19:04
Postat av: Flygsvansen

hej hej Lacki och gullskrindan! nu ska jag på flyget till Rowaniemi. Flyga har ni flattar inte gjort ännu. Pusspuss

2007-08-02 @ 15:02:51
Postat av: flygsvansen

Hej igen. Blev hastigt utloggad på den här moderna apparaten som fungerar som en telefonkiosk. Hur skulle du fixa det Lacki? Hihi-Hoho! En krona för en puss o så skulle du snabbt tiggt ihop till dina evinnerliga haranger här på bloggen. Helt otroligt hur mycket du hinner skriva. Vrom! Bråttom nu. De kallar från gaten. Bäst jag går. Vov! Hörs sen o hälsa din Matte. Läste att hon har tuffat till sig. Det är bra. Det är hon som är ALFA ändå. Glöm inte det din lilla dammvippa. Morr!

2007-08-02 @ 15:09:02
Postat av: Lakrits

Flygsvansen...jag förstår nog att det är Yster som är igång och skriver. Ingen är som du :) Ja, jag har fått upp tassföringen på tangentbordet så det går riktigt kvickt att skriva. Telefonkiosk med internetuppkoppling låter spännande. Bara inte bordet är för högt så att jag måste stå på bakbenen och balansera och skriva samtidigt för det är himla jobbigt.
Alfa mig hit och dit...jaja...hon bestämmer men man kan ju alltid försöka. Gläfs. Väntar på henne nu, hon är förhoppningsvis på väg till mig snart från jobbet.

2007-08-02 @ 16:58:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0