Packning

Fy för, jag tycker inte om när det packas. Det känns så oroligt. Inte så att jag inte vill åka men jag gillar inte det där stöket. Känns så uppslitande. Men mina saker är med har jag noterat. Matte tror kanske att jag inte är så uppmärksam men där tar hon fel. Jag försöker bara se cool ut.

Matte flänger runt och gör allt på samma gång (vilket resulterar i att det tar ganska lång tid i slutändan). Men hon har packat en hel del så det ska nog kunna bli klart innan det blir alltför sent. Hon måste ju sova också för hon ska göra imorgon. Jag ser mest fram emot att vi ska hämta Syster Yster vid tåget i Karlstad. Det tycker jag ska bli lajbans. Och så tycker jag det ska bli spännande med tält. Sedan vet jag inte vad jag tycker om meditationskurs men vi får väl se. Jag tror inte heller jag är inskriven som officiell kursdeltagare så jag gör lite som det passar mig.

Nä, nu får jag nog ta en liten koll och se vad matte gör.

/Resehunden

Kommentarer
Postat av: Wallander

Bra att du har koll på att allt kommer med. Jag är helt övertygad över att ni kommer att få en kanonbra vecka tillsammans. Tänk att du kommer att ha möjligheten att ligga nära dina båda favoriter i tältet. Ibland kan det bli lite kyligt och då är det bra att ni kan värma varann. Lova bara att du inte kör helt slut på matte & SysterYster, jag har hört att det kan ta lite på krafterna att meditera, eller är det tvärtom kanske? Hursomhelst lova att köra försiktigt imorgon, säg till din matte att börjar ögonlocken att bli för tunga så måste hon genast stanna. Om vi inte hörs under veckan så ta väl hand om er och ha det så riktigt roligt.
MOR hälsar också.
PUSSILLIPUSS // RYMMARWALLE

2007-07-11 @ 23:41:42
Postat av: Lakrits

Pust, stånk. Klockan alldeles för tidigt och matte har redan varit uppe en timme. Duschat och hållit på. Jag har legat kvar i sängen, på mattes kuddar. Men nu tassar jag mig så smått upp för jag får ingen ro för allt mattes springelispring. Tänkte därför säga till att jag vill ha mat.
Ja, matte måste köra ordentligt. Hon får stanna om hon blir trött. Jag måste ju också ut och då ska jag rasta henne ordentligt så att hon piggnar till. Har också sett att hon laddar upp med en massa kall dricka, cd skivor med skrålvänlig musik, laddat headset till telefonen mm. Så det ska nog gå bra.

2007-07-12 @ 06:33:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0