Piggare

Idag har jag varit mycket piggare igen. Fast jag går fortfarande runt och harklar mig en del. Matte har beställt veterinärtid imorgon klockan fyra. Inte ens lönt att försöka komma undan, det hjälper inte att jag har varit pigg idag. Jag har badat en massa, simmat runt i dammarna och kollat in stora fiskar och annat spännande. Matte är glad att jag är piggare men vill ändå få kollat mig.

Matte är däremot inte så pigg för jag var igång i natt igen och klöktes, harklade och ville ut. Och jag mådde bättre så fort jag kom ut så in ville jag inte så gärna, kom inte förrän jag förstod att matte väntade lite otåligt och att hon behövde sova vidare. Hoppas vi kan sova lugnt inatt. Men jag kan ju inte hjälpa att jag vill ut, det känns naturligt att jag vill det när jag inte mår bra. Det är friskare luft utomhus och om jag nu får upp några gamla matrester är det ju bättre att de hamnar i gräset än i mattes säng. Det är jag ganska säker på att hon också tycker!

Jag hoppas att helgens aktiviteter inte är hotade men vi får väl se vad veterinären säger imorgon. Om jag får antibiotika och börjar äta den direkt så borde jag vara fit for fight till helgen fast jag behöver ju inte springa ihjäl mig för det men spåra kan jag nog. Vi får ju ändå inte härja som vi vill bara för att vi har spårträff. SIst blev jag ju åthutad och nertystad av både min egen och av Elliots matte.

Det har varit träning ikväll men det blev ju inställt för min del. Fast jag har mest vilat ikväll för jag blev trött av allt simmande idag så det var ganska skönt att vara hemma med matte. Vi tog en lugn promenad i skogen och sedan har hon tränat och jag har tittar på från min säng.

Natti-natti

/Lakritsen

Kommentarer
Postat av: Elliot

Hej du,bra att du mår bättre men oxå att du ska kollas igen.Lika bra.
Du hade ju inte behövt vara lik mig på allt =)
Ingen träning för min del heller fast här är det inte jag som är harklig utan min matte.Hon låter som en kråka och är hes o har jätteont i halsen.Så nu vet hon hur vi har/har haft det...

2007-07-03 @ 23:11:26
Postat av: Elliot

Mattes krasslighet kunde inte komma mer olämpligt för husse ska köra till Sunne o tävla,han är borta ända till söndag kväll o matte är ensam på sitt jobb både i morgon o torsdag kväll.Så hon tycker att det känns tråkigt att jag får vara ensam lite längre än jag brukar.Men det är inte så mycket att göra åt=(

2007-07-03 @ 23:15:41
Postat av: Wallander

Lakrits, härligt att du mått bättre igen idag. Men något måste det ju vara i alla fall, du kan inte hålla på harkla & klökas så där och framför allt inte på nattetid. Jag håller tassarna för dig imorgon och ringer till dig på kvällningen.
Ps. Jag måste nog också göra ett besök hos djurdoktorn. Har fått något konstigt i gommen, som försäkerhetsskull nog bör undersökas. MOR får ringa och förhöra sig lite imorgon.

2007-07-03 @ 23:40:36
Postat av: Lakrits

Ja där ser man, vilken otur att din matte har blivit krasslig, Elliot. Vi vet ju hur det är och då behöver vi ju inte åka till jobbet eller så, vi kan ju ligga hemma och slappa när vi inte mår bra. Trist också att du får vara själv mer än vanligt.
Men Walle då...vad kan det vara som har invaderat din gom? Låter otäckt. Bäst att reda ut.

2007-07-03 @ 23:59:54
Postat av: Wallander

Äsch, det är säkert inget farligt som har poppat ut. MOR har pratat med djurdoktorn idag, över telefon går det inte att säga vad det kan vara men hon tyckte inte att vi skulle oroa oss. På måndag kväll har jag fått en tid, men vem vet, den kanske är borta igen då.

2007-07-04 @ 15:44:18
Postat av: Elliot

De e kanske din svarta tulpan som försvann och dök upp i Walle´s mun :D
Hur ser de ut?E de tulpanlikt?

2007-07-04 @ 15:58:53
Postat av: Anonym

Ja, det är lika bra att få det undersökt. Du ligger väl som bäst på bänken nu... Fick matte ledigt från jobbet eller var det bara dagismatte som tog dig dit?

2007-07-04 @ 16:31:27
Postat av: Mattes medicinsyster

Ja, det var alltså jag som skrev ovan. Den dumma tekniken registrerade inte mig trots att jag skrev in vem jag var...

2007-07-04 @ 16:32:33
Postat av: Wallander

Elliot, nu var du inte snäll... svarta tulpan fallet har jag faktiskt redan löst (har du missat det?)

2007-07-05 @ 21:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0