Träning

Idag var det bara jag, Wallander och Elliot med mattar som kom till Lomma. Först tränade vi lite apportering och sedan lydnad. Vi var ganska kassa faktiskt fast jag har ändå bättrat mig en del. Jag går inte iväg när jag sitter och väntar på inkallning och jag smiter inte alls lika stora rundor längre. Så matte klagar inte så mycket egentligen. Fast hon tycker jag är hetlevrad. Undra just var man har lärt sig det...

Wallander smet så det stod härliga till. Helene var inte glad! Jag har nog inte sett henne så arg faktiskt. Wallander såg riktigt slokörad ut vid något tillfälle. Elliot skötte sig ganska bra som vanligt på så vis att han sällan smiter men han rullar sig jämt och hittar på lite hyss och så. Men han är nog ändå mest välartad av oss för tillfället. Fast han har blivit busigare och det känns roligt. Det är väl jag och Wallander som har haft bra inflytande på honom!

Hoppas ni inte tränar när vi är iväg. Jag vill ju inte missa något kul. Vi kommer gärna direkt när vi är tillbaka igen, t.ex. torsdag kväll nästa vecka. Men vi får se hur allas scheman ser ut.

Matte har börjat packa men jag har en känsla av att det inte blir av ordentligt förrän imorgon kväll och då flänger hon väl runt som en yr höna. Jag ska ha med följande leksaker: Flamingon (Flammi), Ninen samt Masken (åttafotingen) och Tommy Tvättbjörn. Tommy får åka med för han känns så trygg efter allt vi har gjort ihop. De andra får följa med för att de vill ut och se lite av världen. Och så kanske mina spel får följa med om det finns plats i bilen. Vi får se, jag ska övervaka alltihopa så att inget missas.

Här är förresten lite bilder från ikväll...

image119
Ann och Elliot

image120
Wallander...

image121
Och en uppgiven Helene...

image122
Och lilla jag.

God natt!

/Lakritsbusen

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag vågar inte kommentera vår träning idag, tror att det är bäst att jag & framför allt kanske MOR förtränger det hela och tar nya tag nästa gång båda två.
Förstår att SysterYster fick åka hem idag och lämna lite saker, annars hade du inte fått plats med alla dina mjukiskompisar & spel mm.
Det har börjat packas även hemma hos oss, men det är inte jag som skall åka iväg någonstans, det är LILLMATTE, hon skall till USA i 3 veckor. Hur skall jag stå ut? JAG KOMMER ATT SAKNA HENNE JÄTTE JÄTTE MYCKET!

2007-07-11 @ 00:03:24
Postat av: Lakrits

Ja, det är för sorgligt att hon var tvungen att åka. Men vi ses ju på torsdag och på ett vis är det lugnast så. Det räcker att matte far runt och packar och donar. Två likadana yrväder blir nästan för mycket för lilla mig. Då får jag ingen nattaro. Men på kursen tror jag det blir ganska tidiga kvällar, jag hoppas på det i alla fall.

2007-07-11 @ 00:16:43
Postat av: Vicka

Hej och hå Lakritsbiten och matte förstås...!
Kul att höra att ni inte helt har försvunnit under vatten, men var lugn bara...vi har fått en massa extra vatten här också!
Är ni sugna på en rastning på väg till Karlstad, så är ni mer än välkomna! Om inte...så får jag önska er en riktigt skön semester!
Puss, puss från Vicka med flock

2007-07-11 @ 11:04:33
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Elliot

Hej din pussgurka!Haha,jag tror oxå att du o Walle har haft lite bra inflytande på mej...sen har halsoperationen gjort underverk tror jag.Känner mej lixom sprattig i hela kroppen o har massor av bus i tassarna...
Men jag vill tacka för att du får det att låta så snällt o sympatiskt när du skriver om mej.Jag uppskattar det....å framför allt min matte.
Får du verkligen ha med dej ALLA dessa sakerna?Det är ju inte precis de minsta av dina saker(förutom T.T)som du har valt.
Lova nu att ni kör försiktigt och ha det så bra så se vi nästa vecka.
Kramizar från den alldeles förskräckligt välartade(hihi)Elliot

2007-07-11 @ 18:03:57
Postat av: Lakrits

Klart jag berättar snällt och fördelaktigt om mina kompisar. Det vore väl taskigt annars.
Jo, jag får ha med mig djuren. De har packats in.
Vicka, matte har ringt med din matte men tyvärr jobbar hon så det blir ingen visit imorgon. Synd. Men det kommer fler tillfällen.

2007-07-11 @ 23:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0