Ystert och dystert

Jag var lite sur imorse för Yster gick inte upp förrän långt om länge. Men sedan blev det desto roligare. Vi har härjat runt och busat en massa. Fast sedan har vi haft det mystigt också. Min nya boll har tyvärr gått sönder. Det måste vara dålig kvalité. Matte får nog se sig om efter bättre bollar. Men mina andra saker jag fick från Teba håller måttet. När matte kom från jobbet blev hon varmt välkomnad av mig och Flamingon.

Tyvärr råkade jag ut för kloklippning och allmän vård ikväll. Yster stod helt på mattes sida och höll till och med fast mig när klorna skulle klippas. Fy så taskigt. Men men...jag är inte långsint och surar alltså inte.

Ett litet orosmoln mitt bland allt det roliga är det mobila bredbandet. Jag kan ju inte gärna ringa om det så matte får sköta det hela. Men de klantar sig så de där Fele 2. Glömmer aktivera sim-kort och sådant. Jag trodde förresten matte skämtade när hon sade det där med sim-kort. I mina öron är simning något som inte direkt har med datorer att göra. Håhåjaja.

Nä, jag är rejält trött. Det är sängen som gäller!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Två mot en, ganska taskigt, jag håller med. Men det gick kanske dubbelt så fort då, eller?
Har dom klantat sig dom där TELE2:arna så får dom väl allt se till att fixa till deras misstag innan ni skall åka. Säg till din matte att hon ryter till ordentligt. SIM-kort, faktiskt lite kul, dvs att samma ord kan ha betydelser i olika sammanhang.
Jag hoppas att det hinner ordna sig tills på torsdag!

2007-07-10 @ 00:18:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0