Allt klart

Ja, nu står allt packat och väntar på avfärd. Halv fem ska vi åka så det blir uppstigning halv fyra. Det är snart så det är bäst vi lägger oss nu på en gång.

Nu är matte klar med skolan för den här terminen. När vi kommer hem igen börjar hon jobba men den tiden och den sorgen. Först har vi en hel vecka tillsammans dygnet runt. Det blir härligt tror jag.

Som sagt åker vi halv fem imorgon bitti. Första stoppet blir sedan Karlskrona där vi ska hämta upp en medresenär. Jag ska även få lite morgonrastning och sedan blir nästa stopp (förutom tankning och så) Västervik där vi ska hälsa på och dricka kaffe hos en som matte och de andra känner men som jag aldrig har träffat. Efter det bär det i ilfart till Stockholm för matte ska sjunga med Syster Yster klockan tre. Nationaldagsfirande etc. I alla fall så får jag väl vara med de andra medan matte sjunger (hennes andra syster alltså medicinpinnen kommer också). Det roligaste är att sedan när det där är klart för då ska vi alla åka båt ut till ett ställe och ha med en lyxpicknick och sitta på klippor och äta gott. Mums. Först var det tal om restaurang men då sade matte bestämt nej för där får inte jag vara och hon vill absolut inte att jag ska känna mig utanför. Och det här var en mycket bättre idé tycker jag. När vi kommer tillbaka från utflykten ska vi sova hos Yster. Tidigt på torsdag morgon bär det sedan av till fjällen. Vi kommer fram någon gång på eftermiddagen och börjar vandra och kommer fram ganska sent till stugan där vi ska sova. Sedan blir det vandring för hela slanten tills måndag kväll då bilen går hemåt igen. 

Jag lovar att komma med en utförlig fjällrapport när jag kommer hem. Kanske kan jag låna Ysters dator i Stockholm om jag hinner.

Nu till sängs!

Kramar och pussar till alla från Vildhunden som ska ut på äventyr.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Oj, inte många timmars sömn inatt för er inte... och sedan ett tufft program hela em/kvällen. Jag håller med din matte att LYXPICKNICK var ett mycket bättre val än restaurangbesök.
Ha en skön och trevlig SVERIGES NATIONALDAG!
Ps. Jag tror att både du & matte kommer att sova riktigt gott inatt hos Syster Yster.

2007-06-06 @ 10:48:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0