Apporteringsträning

När matte kom från jobbet bar det ut på en liten runda i en flygande fläng. Sedan skulle vi iväg med bilen och jag krånglade lite, ville inte hoppa in. Det har blivit så sedan fjällen. Det var en trevlig resa men jobbigt att åka bil så långt så jag krånglar lite vid inhoppningen mest för att påvisa att jag faktiskt inte är så sugen på långåkningar igen. Men när jag väl är i bilen är det helt okej. Och det blir ju inga långa turer här, bara till träningen, lek, bad eller annt roligt.

Vi kom lite sent till Lomma och skogsområdet där vi tränar. Men det gjorde inget, de hade precis bara börjat. Ingen förlust att få ligga och ha tråkigt några minuter mindre. För det handlar mycket om det, att vänta på alla andra. Och jag får inte göra någonting. Inte skälla, inte pipa, inte äta gräs, inte rulla mig. INGENTING får jag göra medan jag väntar. Ruttet.

Tack och lov är det ju min tur ibland och idag skötte jag mig ganska hyfsat. Vi tränade med både en och sedan två dummys åt gången. Inte så lätt att komma ihåg var den första fanns när man har hämtat en och blir utskickad igen. Men det gick ändå skapligt och även om jag inte kom precis ända fram till matte så var det inte några rundor jag tog. Det var mest matte som fick tillsägelser och instruktioner. Hihi. Det kallar jag rätt fördelning. Så tills nästa gång är det mest matte som ska träna om jag förstod saken rätt. Fast det är klart...jag är involverad ändå misstänker jag och det har jag väl inte så mycket emot.

Matte hade glömt vatten till mig men Wallander var en räddande ängel och delade med sig av sitt så att jag slapp törsta. På vägen hem sedan körde vi in om Willys för att se om de hade märgben men tyvärr fanns det inga. Dock köpte matte blodpudding som hon nog ska torka till helgen och så vällingpulver och lite annat godis som hon hittade till mig. Så det var väl inte så dumt ändå. Nu är jag alldeles trött och ska snabbt hasa mig bort till sängen och invänta matte som förhoppningsvis ska lägga sig inom en inte alltför avlägsen framtid.

Imorgon kväll kommer mattes syster Medicinpinnen och hon ska stanna åtminstone över helgen har jag förstått. Det blir lite extra lajbans, då har jag en till att hålla reda på här och kanske kan man lyckas tigga till sig lite gott och få henne att busa med mig. Tyvärr kommer inte Syster Yster, hon jobbar. Men hon kommer om några veckor om jag har förstått saken rätt.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Ha ha, faktiskt lite kul att det var våra mattar som fick mest tillrättavisningar idag. Det bara bevisar att det här med apportering inte alltid är så lätt som många tycks tro...

2007-06-20 @ 00:27:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0