Förberedelser

Idag är det förberedelsedag för avfärden. Matte hade egentligen tänkt gå i skolan hela dagen men när hon insåg hur mycket hon hade att fixa så bestämde hon sig för att bara åka in till sin redovisning i eftermiddag. Bra tycker jag. Hihi.

Ja, det är många småsaker som ska kollas, allt från att batterier är laddade till att första hjälpen sakerna är med. Och så ska brev postas som ligger, blommor vattnas etc etc. Vi hade någon liten idé om att hinna lägga ett spår ikväll men jag tror inte det blir av. Om det finns tid vore det kul att hinna montera solskydden på bilen för de är hämtade. Spåret får vänta tills vi komme hem, inte värt att stressa med det. Jag tycker det är av största vikt att packningen går lugnt och sansat till så att min saker som ska med också kommer med.

Buren fick byta bil igår kväll för vi ska inte åka med vår bil när vi ska till fjällen. Jag bryr mig inte om hur bilen ser ut bara jag får ha min bur. Den är egentligen en smula "för liten" till den andra bilen (en volvo kombi) men det ska ju så mycket saker med att buren "spänns fast" av grejorna som ligger vid sidan. Det blir nog toppenbra.

Jag hoppas jag hinner komma med en lite utförligare rapport om hur resan sak se ut innan vi åker. Vi ska iväg klockan fem imorgon bitti så det blir till att gå upp mitt i natten. Men jag kan ju sova vidare i buren sedan, bara bra om jag inte är så utvilad och pigg när jag ska åka långt.

Jag har bestämt att det är Tommy Tvättbjörn som får äran att följa med mig till fjällen. Han har varit med länge, jag fick honom av Elliot ute på Revinge på Nyårsafton. Dessutom passar han i fjällen på något vis. Jag menar, att ta med fåret känns inte riktigt rätt men Tommy klarar nog av fjällivet bra. Vi får såklart hålla koll på honom så att han inte kommer bort, det får matte och jag hjälpas åt med.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Oj var det så länge sen du fick T.T av mej?Då var vi inte så stora....som nu!Han blir säkert jätteglad att få följa med ut och se sig omkring.
Hoppas du får se lite renar o älgar,du vet såna där djur som har klädhängare som växer ut ur huvudet på dom.Konstigt...
Det är precis som några som finns har i en hage i närheten.Dom har jättestora klädhängare o så e dom bruna med lång päls o lugg i panna.Jag tror att dom heter Highland Cattle...eller nått...

2007-06-05 @ 11:36:22
Postat av: Lakrits

Ja, det är så länge sedan och han är alldeles hel fortfarande om än lite tufsig.
Ja, såna där stora bruna med klädhängare har vi här omkring också. Det ser jobbigt och varmt ut med så mycket päls. Jag tycker det räcker gott som vi har det. Varmt idag. Puh.

2007-06-05 @ 11:43:37
Postat av: Wallander

Förstår att ni har mycket att stå i så att inget glöms bort. Vad bra att din bur gick att flytta över i den andra bilen, för du kommer att känna dig "som hemma" då. Jag hoppas att både du, Tommy tvättbjörn & matte får ett par underbara dagar tillsammans i fjällen. Var rädda om er!

2007-06-05 @ 22:43:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0