Ingen Pinne mer...

...för hon åkte hem till sitt i Stockholm idag. Jag åkte inte med och lämnade henne, det skötte Dagismatte. Jag hörde att stackars Pinnen fick vänta länge innan hon kom iväg, tydligen har det regnat lite mycket i Småland så det har blivit svårt att ta sig fram. Jag tycker såklart att Pinnen kunde stannat lite längre för vi har haft det riktigt trevligt tillsammans. Sovit en stund ihop på morgnarna, gosat, badat i poolen, lekt i trädgården mm. Men ingenting varar för evigt.

Dagen har varit ganska lugn. Vädret sådär men jag har badat ändå ett par gånger. Tvåbeningarna tycker det är kallt men inte jag.

Matte jobbar och står i men på kvällarna är hon ju med mig mest hela tiden. Men snart är det helg igen, bara en dag kvar. Tiden går så otroligt fort. Det är bara två veckor tills matte är lite ledig och vi åker iväg.

Dagismatte har hittat märgben på väg hem från tåglämningen. Hurra för henne! Nio stycken totalt så nu ska det frysas in så att vi har ett tag framöver. Toppenbra! Fast matte har också hittat några smaskiga tuggsaker. På Willys faktiskt, det låter lite konstigt, ingen hundaffär direkt. Men det är torkad hud fast den smakar extra mycket rökt. Hon får allt handla hem fler så att jag kan bjuda på mina kompisar också.

Till helgen blir det spår har jag hört talas om. Kanske kommer några kompisar också och spårar. Kul i så fall!

Nä...nu är det allt läggdags.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Glömde att fråga igår, har du och pinnen badat i inomhuspoolen tillsammans eller har ni en pool utomhus också?
Jag förstår att det känns lite tomt nu, men man vänjer sig ganska snabbt igen tillbaka till "vardagen".
Jag har också hört talats om spårning till helgen, kan det möjligen vara så att vi skall spåra tillsammans? Jag hoppas det och kan knappt bärga mig. Vi kollade faktiskt idag om klöven i frysen duger och det verkar så. Jag blev jätte besviken när den åkte in i frysen igen... jag trodde...men nä se det var fel. Men nu verkar det som om det ändå finns hopp inför helgen.

2007-06-28 @ 23:20:10
Postat av: Lakrits

Nä, det finns ingen utomhuspool. Utomhus finns det dammar.
Vi badar inte tillsammans där inne. Jag varken får eller vill bada där. Vattnet är alldeles för varmt (36 grader) och jag tycker det känns lite läskigt med kakel istället för sand och lera på bottnen. Nä...inte bada där, men kul att spana på tvåbeningarna när de plaskar runt där.

2007-06-28 @ 23:42:22
Postat av: Lakrits

Tror att matte har mailat din mor och Elliots matte om spår i helgen. Ni får be dem kika i sina brevlådor.

2007-06-28 @ 23:43:17
Postat av: Mattes medicinsyster

Lakrits min kära vildhjärna, jag saknar dig. Man kan kort och gott säga att jag snabbt blivit Lakritsberoende. Jag hade gärna stannat längre men vardagen kallade och det finns saker som behöver göras i Stockholm. Nästa helg gifter sig bl.a. en massa tvåbeningar så då måste jag spela musik åt dem så de blir glada och det blir festligt och pampigtpå deras bröllop.
Uhuu... Inser just att vi nog inte kommer att ses förrän i augusti. Jag måste ju jobba hela juli så jag kan inte följa med på mattes och syster Ysters meditationsresa som du också ska med på. Men å andra sidan ska jag på en yogaresa i början av september. (Inte mer än rättvist va?!) Det ska bli roligt. Fast då träffar jag ju inte dig... Jag har satt upp ditt stiliga studiofoto precis bredvid datorn så nu sittar du och tittar så fint på mig när jag skriver. Fast då saknar jag ju dig i och för sig ännu mer så det kanske inte var så smart... Konstigt att man kan bli så beroende av någon som smutsar ner en och gnaskar på en... (hmmm) Men så är du ju ett omättligt charmtroll och en riktig personlighet också. Vet att matte tycker det är hemskt att vara borta från dig. Jag förstår henne.
Men vi får se fram emot augusti. Det blir inte lika länge som vi kan umgås men jag ska försöka komma ner en sväng innan skolan börjar igen. Är lite ledig igen i slutet av månaden.
Puss, kram och kli på magen

2007-06-29 @ 14:39:45
Postat av: Lakrits

Ja, det var ju dumt att du skulle ge dig till att åka hem och så fick du vänta så länge också. Så går det när man ger sig iväg från skogen!
Vi flattar är väldigt trevliga och charmiga av oss. Mina kompisar instämmer nog. Vi älskar liksom att vara med er tvåbeningar och hitta på saker eller bara slappa och gosa.
Jag tycker att resor där inte jag kan följa med låter helfåniga. Men meditationskurs låter okej för vi ska ju tälta och ha det mysigt. Hoppas folk gillar hund där. Jag får väl koppla på hela charmregistret.

2007-06-29 @ 23:53:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0