Man blir trött...

...av att bada en massa, kolla in trädgårdsland, gräva hål, släpa runt sina saker, vänta på matte, vakta dagismattes bullbak mm. När det dessutom blir träning med matte när hon kommer hem så blir man riktigt trött. Vi tränade lite på det vi gick igenom igår. Det gick ganska bra fast jag smet iväg en gång med dummyn och det var ganska misslyckat för matte fick tag i mig mitt i allt och hon blev ganska sur på mig. Men sedan gick det bra igen. Vi har bestämt att vi inte ska bråka så mycket om hur jag lämnar, bara jag kommer ganska nära. Sedan tränar vi på att jag ska hålla dummyn och så när vi är ute i skogen och går. Den minsta dummyn får precis plats i mattes byxficka (fjällräven har rymliga byxfickor) så det är bra. Jag tycker det är en bra överenkommelse och ska försöka följa min del i det hela (alltså att komma ganska nära matte när jag ska lämna) men jag kan ju inte lova något. Minnet är bra men ibland lite kort.

Mattes syster Medicinpinnen har anlänt. Imorgon bitti ska hon ta hand om mig när matte åker till jobbet så att dagismatte får en välbehövlig sovmorgon. Jag lovar att väcka går gäst omsorgsfullt!

Jag hoppas verkligen det blir okej väder så att vi kan åka till Falsterbo och bada som planerat imorgon. Wallander ska också dit, kanske Guinness. Jag hoppas och längtar... Men men, blir det inte imorgon blir det en annan dag. Tvåbeningarna gillar inte när det regnar för mycket så vi får väl se.

Nu är det sängdags. En tidig morgon till, sedan får vi sovmorgon i tre härliga dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0