Mera bad

Idag åkte jag och matte och badade i Yddingesjön (fast matte badade bara indirekt eftersom jag stänkte ner henne ordentligt, hon hoppade inte i vattnet). Jag simmade en massa och hämtade mina flytleksaker. Riktigt långt kastade matte några gånger. Jag var en smula tveksam men så bestämde jag mig för att simma ut ändå. Man är ju ingen valp längre. 

image89
På väg ut...

image90
På väg in...

Idag har vi också hunnit med lite apporteringsträning och det gick ganska så åt pipan men vi sörjer inte för det. Vi har också joggat en runda också. 

Imorgon börjar matte sitt sommarjobb som läkare. Det är lite ledsamt, mest för att hon är ledsen. Jag har det ju bra. Såklart saknar jag matte lite ibland och jag väntar troget på henne och jag blir alltid glad när hon kommer men det går ju verkligen ingen nöd på mig. Matte är ledsen att hon inte kan vara med mig hela tiden, dygnet runt, varje sekund. Det är faktiskt ganska gulligt, jag tar det som en komplimang. Men nu är det som det är och vi får försöka göra det bästa av situationen. Jag får snoka rätt på ett jobb till matte sen när hon är helt färdig med pluggandet där hon bara behöver jobba litegrann och ändå tjänar mycket. 

Upp tidigt alltså framöver, fast inte på helgerna, då kan vi sova ut. Matte ska försöka komma isäng i tid så att hon inte klantar sig på jobbet för att hon är för trött. Själv kan jag ju ta mig en tupplur med dagismatte när matte har åkt till jobbet. Det brukar vi göra faktiskt, ibland på soffan. Ganska mysigt med sällskap när man sover tupplur. 

Sov gott alla och dra djupa andetag av den härliga sommarluften.

 

Kommentarer
Postat av: Elliot

Vad kuligt det ser ut när du hämtar saker i vattnet!De vill jag oxå göra å jag vill vara frisk NU!För du vet väl att jag fick tagit bort min halsmandlar igår va?Fast idag är jag pigg igen men jag får inte göra för mycket racer-bus på ca 2veckor :( Sen får det vara nog tycker jag.
Förresten så fick jag ett sånt där chip i nacken precis som du har.Chip förresten,det trodde jag var ett sådant där som är så gott som matte o jag brukar äta.Men det kan jag tala om:Det var det verkligen inte.

2007-06-14 @ 15:09:10
Postat av: Lakrits

NÄ, det visste jag ju inte. Trodde bara du skulle på återbesök igår. Men jösses då, nu är du två mandlar fattigare. Kanske lika bra så slipper du ha besvär mer av dem. Skönt att allt gick bra!
Så fort du är pigg och kry igen så får vi ta en badrunda tillsammans!

2007-06-14 @ 18:32:18
Postat av: Wallander

Lakrits, vad långt ut du är och hämtar vattendummien. Tror inte jag skulle våga det. Men det ser otroligt härligt ut.
MOR har berättat för mig att vi kanske skall bada tillsammans på söndag, det vill jag mer än gärna göra.
Elliot, jag tycker allt lite synd om dig, skönt att höra att du redan idag är bättre. Din matte berättade igår för MOR att du hade varit jätte duktig både före och efter operationen. Se nu till att bli frisk så att vi snart kan träffas igen

2007-06-14 @ 22:27:30
Postat av: Lakrits

Ja, jag har förstått att matte har frågat din matte om vi ska bada på söndag. Jag kommer som ett skott! Kanske i sjön här i närheten hörde jag. Vi ska kolla läget i helgen, se var det blir bäst att bada. Jag tar med alla mina vattenleksaker så har vi att välja på.

2007-06-15 @ 10:43:13
Postat av: Elliot

Å jag har bara tråkigt o tråkigt o trist å så klöks jag lite......Men vad är väl en bal på slottet.......

2007-06-15 @ 18:23:38
Postat av: Lakrits

Vi badar sen när du får lov att härja som vanligt igen! Jag lovar!!!

2007-06-15 @ 20:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0