Stockholm

Jag sitter här och skriver ett snabbinlägg medan tvåbeningarna packar bilen. Vi ska ge oss iväg om tio minuter. Mot fjällen!


Ja....det var en lång bilresa igår. Men vi gjorde ett ordentligt långstopp och fikade hos en bekant och då fick jag rulla på gräsmattan och så. Sedan när vi kom fram till stället där Yster och matte skulle sjunga så vallade mattes andra syster mig (Medicinpinnen). Hon satt också med mig när matte sjöng. Tyckte matte hade spökat ut sig alldeles förfärligt i kostym och så men tack och lov varade det bara en timme. Sedan snabbt till Yster för att lämna av grejor och så till båten som tog oss ut till Fjäderholmarna. Jag hoppades på fjäderfän och det stämde, där fanns en massa fåglad men jag fick inte jaga dem. Utförligare rapport kommer senare!

Det var en trevlig picknick i alla fall. Matte fick gå och fylla min vattenflaska tre gånger för jag drack som en svamp. Det berodde på att jag åt så mycket, jag fick massor med godsaker av tvåbeningarna. Dessutom hade matte med märgben till mig. Ja, det var en härlig kväll men när jag kom hem till Yster var jag jättejättetrött. Tvåbeningarna höll igång en stund till men sedan slocknade de en efter en de också.

Nu måste jag sluta. Har redan en massa roliga foton men jag hinner inte lägga upp dem så de kommer senare när jag är hemma igen. Jag utlovar ett långt reportage. Men nu får jag vara utan internet tills tisdag när vi är tillbaka igen. Vi kommer att få jättefint väder har jag hört så matte överväger att lämna regnkläderna i bilen. Bara hon kommer ihåg mina saker får hon lämna vad hon vill. Men Tommy är med och favoritleksaken. Så mat och annat, vällingpulver. Men matte säger att jag behöver springa av mig efter igår. Och visst, jag är fortfarande mätt, åt inte min frukost som jag serverades.

Nu måste jag dra...

Hejdå

Kommentarer
Postat av: Wallander

Nice att höra att allt gick bra igår, både bilkörning, sjungandet & picknicken.
Ser framemot att läsa avrapporteringen när ni kommit hem.

2007-06-07 @ 22:52:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0