Tidig kväll

Ja, ikväll blir det nog tidigt i säng. Matte är trött och jag med. Matte för att hon har varit första dagen på sitt sommarjobb och försökt komma in i allt tekniskt och träffat en massa nya människor. Jag för att jag har badat och hållit igång hela dagen på mitt "dagis". Jag har lärt mig att gå i från stegen som finns på bryggan i den största av dammarna. Jag har också råkat välta omkull ett flak med blommor för dagismatte men hon blev inte sur, hon hade ställt dem lite olyckligt nämligen. Tja, så har jag ju försökt få fräs på den gamle hunden men det går inget vidare för mig. När matte kom hem somnade jag direkt och hon kände sig lite snopen över det för hon hade planerat träning och annat. Det blev lite träning och så en slappig promenad i skogen, inget avancerat. I helgen ska vi nog försöka hinna med ett spår och så lite mer träning.

Jag förstår på matte att hon inte gärna vill åka ifrån mig på morgnarna och att hon tycker det är jättejobbigt att vara borta från mig hela dagen. Vid fyratiden idag saknade jag henne också, satt och tittade ner mot vägen där hon brukar komma farandes med bilen. Men det tog nästan ändå till klockan sex innan hon dök upp.

Men även om jag saknar henne också så fungerar det ju bra som vi har löst det. Jag har hört att många hundar får vara själv hela dagarna och jag ryser vid bara tanken. Jag är en sällskapssjuk typ!

Nu tror jag det är tandborstning som gäller för matte, sedan lite kontroll av min päls så att jag inte har några fästningar där och sedan bums i säng.

/Badbusen

Kommentarer
Postat av: Wallander

Förstår att det känns lite ovanligt för er båda. Men ni har ordnat det väldigt bra. Jag har också hört talas om de hundar som får vara ensam alldeles för många timmar varje dag. Jag har oftast också 2-beningar omkring mig, så jag klagar inte heller. Men jag erkänner att jag gärna också är själv lite då & då och bara njuter av lugnet & tystnaden.
Jag blir lite avis på dig som får träna och göra så mycket annat kul. Ibland önskar jag att jag också hade bott som dig, det verkar så fritt & härligt, men nu är det som det är...

2007-06-14 @ 22:37:58
Postat av: Elliot

Hej du!Jag tänkte bara skriva lite idag för att det var ett tag sen.Skulle berätta att jag mår bra,faktiskt bättre än vad både jag o matte förväntade oss =0)
Jag har så mycket bus i kroppen så jag vet inte riktigt var jag ska göra av den.Men som sagt jag får snällt finna mej i att vänta ett antal dagar till.
Jag har förresten en lite grej som du ska få nästa gång vi ses.Något mjukt o mysigt.....precis som du ;)
Kramizar från Elliot

2007-06-16 @ 22:27:45
Postat av: Lakrits

Skönt att du mår bra.
Oj vad jag blir nyfiken. Har faktiskt en liten sak till dig också. Vi måste ses så fort du är "busbar" igen! Jag är alltid redo för kuligheter!

2007-06-16 @ 23:56:53
Postat av: Elliot

I fall det skulle ankomma på mej så ÄR JAG BUSBAR NU!Men vi är inte riktigt överens där,matte o jag.....JAG LÄNGTAR..........

2007-06-17 @ 12:05:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0