Bättre dag

Jag är så glad, idag känns allt mycket bättre. När matte kom hem tränade vi en lång stund ute på fältet och det var roligt. Jag klarade nästan alla inkallningarna och allt annat gick riktigt bra. Matte sade att jag var duktig en massa gånger. Sen fick jag hämta en sån där rolig sak som matte kastade iväg medan hon kvackade och hon verkade nöjd. Det är bara en sak jag inte riktigt fattar, hon vill tydligen inte att jag ska tugga på saken när jag kommer fram till henne men jag tycker ju det är så smaskigt. Svårt att låta bli. Men jag tog inga rundor alls som jag gjorde när jag var mindre.

Jag fattar inte riktigt själv varför jag går efter matte ibland när hon ska göra inkallningar. Det gjorde jag inte innan men nu blir jag så osäker ibland. Inte så att jag inte fattar vad hon vill men jag blir så orolig och bara känner att jag måste gå efter henne.

Sen gjorde jag en lite onödig grej när vi kom hem från promenaden, jag vägrade följa med in och när matte skulle hämta mig studsade jag iväg. Ja ni vet säkert vad jag menar... I vilket fall blev matte lite purken så hon gick in och stängde dörren. Jag väntade en lång stund och tänkte att hon kanske ändå skulle komma ut igen men det gjorde hon inte och till sist gick jag och ställde mig vid dörren och väntade på att få komma in. Lite misslyckat måste jag säga.

Nu på kvällen har matte hållit på och klippa på mina öron och på svansen. Jag avskyr det. Dessutom håller hon på att ta i mig och flytta mig hit och dit och så ska jag ställa upp mig på något knasigt sätt. Tycker det är urdumt men jag brukar få korv och då kan man ju ställa upp på lite tokigheter. Men klippandet är skit. Fattar inte varför jag inte får ha pälsen ifred. Jag menar, hur glad skulle matte bli om jag kapade av hennes hår. Tyvärr verkade det inte som att hon är klar, hon sa något om att fortsätta imorgon och att hon ska fråga Vickas matte på lördag om det ser okej ut och få tips om det behöver göras mer. Fy för, vilken sammansvärjning mot min päls.

Sov gott alla önskar den en gång så hårfagra Lakritsen som sakta men säkert blir omvandlad till nakenhund.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad bra att du känner dig bättre till mods idag. Men vi har våra "ups and downs" och dom får vi nog allt leva med.

Förstår att du måste ha blivit lite paff när din matte gick in och inte kom ut direkt igen när vägrat att följa med in. Men nu vet du och kommer väl inte att göra så fler gånger, eller?

Vad alla håller på att klippas till höger/vänster och fram/bak. Ja, jag börjar också ligga lite risigt till, hörde att MOR beställde tid hos "Salong Anthriscus" igår. Så snart är det min tur också. Men jag kommer inte att tillåta att jag blir snaggad, jag vill bara bli lite putsad här och där.

När jag är färdigfriserad så ser jag till att samla ihop den päls som lämnat min kropp, har du blivit en nakenhund så vill jag gärna bidra med lite päls för att jag vill att du skall se ut som den Lakrits som jag lärt känna.

2007-03-07 @ 23:41:06
Postat av: Lakrits

Jag kanske överdrev en smula. Men BARA en smula. Lite päls har jag allt kvar.

2007-03-07 @ 23:47:31
Postat av: Elliot

Ja kan ta det som blir över vid era klippningar!
Skulle behöva lite mer på vissa ställen faktiskt.Jag tittade mej i speglen o såg bara fyra otroligt långa ben=( . Så lite mer päls under magen o på benen hade inte skadat.Det kommer säjer dom men jag vill inte vänta!
Hoppas bara inte att dom tycker att jag ser för löjlig ut nästa lördag.Hjälp,jag liknar ett plockepinn!

hej då från tändstickan lille E

2007-03-08 @ 11:52:16
Postat av: Lakrits

Då ska dom få med mej o göra om dom tycker du ser löjlig ut. Då skickar jag matte på dom och hon är inte rolig när hon är sur!

2007-03-08 @ 12:08:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0