Matte är i skolan...

...och jag passar på att knappa lite på datorn. Har precis varit ute en sväng med dagispersonalen (alltså mattes föräldrar). Nu går jag och laddar upp inför träningen ikväll. Imorgon händer också en kul sak, matte ska nämligen åka och visa bilen för en som gör hundburar så att jag kan få en större bur. Den jag har är faktiskt lite liten, jag kan inte sträcka på mig ordentligt där. Särskilt när vi har åkt långt har jag känt mig lite mörbultad. Kanske jag får följa med också och spana in burmannen.

Matte håller också på att planera sommaren. Hon ska jobba en massa och det är ju skit men vi ska också iväg en vecka tillsammans med hennes syster. De ska på kurs men skiftas om att vara med mig så jag slipper vara själv mer än någon stund då och då. Vi ska tälta tror jag och det verkar himla kul. Sen blir det förhoppningsvis fjällvandring också. Vet inte riktigt vad det innebär men jag har i alla fall förstått att jag får springa en massa och det är alltid kul.

Nu ska jag gå och se om jag kan tigga till mig något smaskens.

So long
/Lakrits

Kommentarer
Postat av: Elliot

Det skrivs lite dåligt här så jag ställer upp o gör ett litet inlägg.Det låter ju jättebra att du ska få större plats bak i bilen.Det är så härligt att bre ut sig.
En gång delade jag platsen med en Berner Sennenhund!Vet du hur stora dom e?Då var där trångt vill jag lova.När vi åkte dit vi skulle så satt jag upptryckt till ena sidan fast på vägen tillbaka kände jag mej lite modigare o återställde ordningen genom att ta nästan hela platsen själv(hihi).Konstigt nog så fick jag ligga kvar.
Oss emellan så tror jag att hon föll för min charm =)

2007-03-06 @ 14:15:31
Postat av: Wallander

Lillo dig Lakrits som skall få en ny bur.

Jag har försökt att också få en men det är inte så lätt till våran bil och FAR vill absolut inte byta märke.

Elliot, menar du att du inte lät tjejen ta mest plats på hemvägen också, lite dåligt tycker jag, jag trodde du var en riktig GENTLEMAN?

2007-03-07 @ 23:26:46
Postat av: Elliot

Nä nä nä,i de fallet bryr jag mej inte ett dugg om att vara genleman!Någon enda gång måste ju det vara min tur att bestämma.Inte merän rättvist eller? Hon var minsann ganska tuff när hon var hemma hos mej.Tog alla mina saker och la dom runt sig.Sen fick jag inte röra dom!Mina egna saker!

Tycker du fortfarande att jag var taskig?

2007-03-08 @ 12:31:10
Postat av: Wallander

mmm,det tycker jag!

2007-03-08 @ 22:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0