Underlig söndag

Ja, det har varit en lite märklig dag. Det började med att matte åkte på spårkurs utan mej. Verkar ju urdumt. Hon sa att det var teori första gången men jag har lite svårt att acceptera det. Sen hörde jag att stackars Wallander var där och han hade ingen att leka med. Jag kunde ju fått vara där och ha kul med honom. Orättvist. Men nu åkte matte själv och jag var med hennes mamma. När matte kom hem vid lunch verkade hon nöjd och sa att det hade varit så trevligt och gissa om man blev avundsjuk. Så småningom kom vi ut på en promenad och tränade också lite och det var väl dagens höjdpunkt. Därefter fixade matte med lite av varje men vid femtiden blev hon plötsligt dålig. Hon fick jätteont i magen och bara låg på soffan och jämrade sej. Jag kunde ju inte göra så mycket mer än att finnas hos henne och det kändes lite jobbigt. Jag var ju orolig att det var något allvarligt med henne, hon brukar inte uppföra sej så. Och så mitt i allt så börjar jag själv känna mig underlig till mods och upptäckte att det rann blod ur mej. Matte såg det också och förklarade att det kallas att löpa men jag är inte lugnad för det. Försöker slicka mej ren såklart men det bara fortsätter. Förstår mej inte på sånt här, jag vill ju bara leka och ha kul. Det kan man kanske ha ändå men hur länge ska det hålla på så här? Det verkar ju helt tokigt. Men nu ska vi lägga oss. Matte är bättre igen, hon har väl fått i sej något hon inte tålde. Då kan man ju bli lite konstig, ja ni vet säkert...det har väl hänt alla oss fyrbenta någon gång och tydligen kan det drabba även tvåbeningarna.

Jag känner mej som ni kanske fårstår lite tilltufsad efter den här dagen. Förhoppningsvis är det övergående och att matte och jag vaknar till en bättre dag imorgon.

Kramar från Lakrits

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Jag har hört matte muttra något om att det kanske inte blir nån träning imorgon. Säg att det inte är sant. Ni måste hjälpa mej, Elliot och Walle så att jag får komma. Är helt olycklig. Jag håller ju på och fixa presenter till er, tänkte ju ge dom imorgon om det nu inte skulle bli något kalas i alla fall. Ni får ju inte öppna dom förrän ni fyller år såklart men om jag hinner fixa klart tänkte jag i alla fall ge er dom. Snyft, yl. Om det har med det där som kallas löp att göra vill jag att det slutar bums nu på en gång. Sånt när har jag inte alls tid eller lust med. Saknar mina kompisar. Buhu.

2007-03-19 @ 07:44:48
Postat av: Lakrits

Matte kom förbi och såg vad jag skrev och hon säger att det hela beror ju på om ni kan klara av att jag löper utan att vara helt vimsiga och utan att lukta på mej hela tiden. Vaddå? Vi är ju polare. Vad är det för fel på mej? Snyft skrik yl.

2007-03-19 @ 07:48:04
Postat av: Elliot

För mej får du gärna vara med.Vi får väl se hur det går o skulle det gå rent åt pipsvängen med träningen för dej,mej eller någon annan så kan vi väl tänka på saken framöver.Låter de ok?

2007-03-19 @ 08:33:11
Postat av: Lakrits

Du är allt snäll Elliot. Nu känns det bättre.

Matte kom hem med en knasig grej som hon försökte sätta på mej. Hon trädde in min fina svans i en slags fodral och spände något runt mina ben. Fattade inte vad hon höll på med men hon gav sej ganska snabbt, typ efter 10 sekunder. Tror det var blodet hon ville samla upp men jag fixar det ju så bra själv så det var helt onödigt. Tur att hon också insåg det, jag hade aldrig vågat visa mej i den där munderingen. Hoppas hon kan lämna tillbaka det där och ta hem godis till mej istället.

2007-03-19 @ 14:42:41
Postat av: Wallander

Verkar lite synd om dig Lakrits. Konstiga saker som händer för dig, men om jag uppfattat MOR rätt så håller du på att bli en stor tjej och då ingår det lite konstigheter. Det är absolut inget fel på dig!

Jag ser gärna att du kommer imorgon, och precis som Elliototten säger, går det åt skogen så får vi lösa det.

Det låter som om din matte försökte sätta på dig en blöja idag. Förstår att du reagerade skarpt, har du inte haft blöja hitintills så skall du väl inte behöva börja med det när du är 10 månader. Någon ordning får det väl allt vara. STÅ PÅ DIG!

2007-03-19 @ 23:38:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0