Både roliga och tråkiga saker idag

Vi börjar väl med det tråkiga...

När matte kallade på mig ikväll trodde jag det var något kul på gång. Men så vips hade hon plötsligt en klotång i handen. Och med ett fast grepp om mig släpades jag bort till min bädd. Snyft. Jag avskyr ju det där med tassikyr. Men vad tjänar det till att jämra sig, matte är ju helt hjärtlös på den punkten. Nu är det avklarat men jag är ytterst misstänksam varje gång hon kallar på mig. Inte ens när hon sade att det var välling vågade jag lita helt på det. Jag stod nära dörren, beredd att smita om hon plötsligt skulle trolla fram nåot illasinnat.

Jag antar att hon gör det för min egen skull på något vis men jag har svårt att acceptera det ändå. Suck.

Så till det roliga...

Idag har jag ätit upp all mat jag har blivit serverad. Imorse med god aptit och kvällsmaten gick ner även om det inte var så gott. Först ville jag inte ha mer än några kulor men då tog matte med skålen ut och slängde kulor på gräset och då blev det lite roligare så jag åt upp alla. Jag vill ju så gärna ha min välling så det är väl bäst att käka.

En annan bra sak: matte ringde efter provsvar hos veterinären och det var ingen fästing som hade hissat på mig något otäckt. Skönt! Jag känner mig ju frisk och pigg igen och jag har fått alla mina leverpastejpiller så nu hoppas jag det där med halsen är ur världen.

Matte har varit och hälsat på där hon ska jobba i sommar och hon verkade nöjd och glad när hon kom hem. Skönt om hon trivs. Jag tror hon får ett eget rum och det är bra för då kan hon sätta dit en bild på mig där.

Imorgon ska matte inte i skolan för hon har tid avsatt för att sitta och skriva på ett arbete. Fast det brukar vara ganska lätt att locka henne bort från vad hon ska göra. Hihi.

Jag går och kikar på paketen som jag är helt övertygad är till mig och väntar otåligt på att jag ska få öppna dem. Men snart, snart, bara imorgon kvar sedan är det dags.

/Lakritsen


Kommentarer
Postat av: Wallander

Klotången, fram idag igen! Så ofta tar inte MOR fram min, men din matte kanske gör det så ofta för att du skall acceptera det och på så vis också vänja dig vid att det inte är något farligt.
Vad bra att du ätit ordentligt, vad bra att ingen fästing varit taskig mot dig och vad bra att dina leverpastejkur nu är över.
Om din matte får ett eget rum där hon snart skall börja jobba så tror jag inte att det bara kommer att finnas 1 kort på dig där, om jag känner din matte rätt.
Ja du tjejen, din 1-årsdag kryper allt närmre & närmre. Förstår att du är spänd och det får man lov att vara.

2007-05-24 @ 00:19:00
Postat av: Elliot

Nä det är samma här jag menar att jag inte ser klotången så ofta.Men det ska jag nog idag förresten.Jag tycker det är ganska mysigt när matte pillar,klipper o filar mina klor.
Så Lakrits nu får du skärpa dej tänk på att du snart(väldigt snart faktiskt)är 1år.
Gör så här:Sträck ut armarna f´låt jag menar frambenen,ta ett djupt andetag,slut ögonen och säj:Hon får klippa - jag är inte rädd.
Upprepa detta några gånger tills du känner dej lugn.
De funkar för det har jag sett på Tv,Lasse Åberg i Sällskapsresan(när han skulle flyga)tror jag att det var.Men....han sa kanske något annat än klippa...

2007-05-24 @ 12:33:55
Postat av: Lakrits

Jag får försöka. Jag ångar upp mig så lätt, börjar nästan yla för att jag får för mig att det är så hemskt. Men jag är ju en vildhund och då ska man egentligen slippa sådant som kloklippning. Men jag är ju förvisso inte vildhund ända ut i klorna för jag bor ju ändå inomhus och så. Jaja...allt kan inte vara lika roligt antar jag.
Anledningen till att klotången är framme relativt ofta är för att det inte ska bli några olyckor så att matte klipper för långt och det blir blodvite. För då blir det ju ännu värre eftersom jag tror att jag ska dö minst. Filen är mer okej tycker jag. Men igår gick det ändå rätt hyfsat, bättre än på länge faktiskt.

2007-05-24 @ 12:47:20
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Wallander

Bra tips Elliot, mycket bra. Har hört att det skall vara väldigt effektivt, dvs att andas in djupt och intala sig själv. Men Lakrits eftersom att du är en "meditationshund" så har du säkert redan kanske försökt dig på denna metod.
Men det verkar som om du allt har börjat vänja dig, det är bra det. Ju äldre man blir desto mer cool blir man.

2007-05-24 @ 23:37:14
Postat av: Elliot

Tror du ja!Det är minsann inte alla som blir coolare inte.Jag känner en flatte-gubbe som är 8 år och faktiskt igår så var han hos veterinären och då skulle dom passa på att klippa hans klor(eftersom hans människor har problem med det).
Och gissa vad som hände!Jo dom fick vara 3stycken+husse och han SKREK i högan sky......lite pinsamt tycker jag...

2007-05-25 @ 14:23:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0