Ditten och datten

Ja, det har varit en dag med lite av varje på schemat. Vi sov ganska länge, jag var sömnig och ville inte stiga upp och matte skulle inte iväg så vi låg helt enkelt kvar tills lite efter åtta. Sedan var det morgonrutiner och därefter skogstur med tidningshämtning. Jag har nu fått förtroendet att bära tidningen utan att vara i koppel. Det går jättebra, händer bara någon enstaka gång att jag släpper den på vägen. Den smakar himla äckligt faktiskt, trycksvärta är ingen höjdare.

Sedan jobbade matte lite vid datorn, hon flyttade faktiskt ut den och satt i det fina vädret och jag låg med mina leksaker och slappade. Matte tog förresten en bild av mig därute med Fabian Får och pipmolekylen.

image64

Halv sex hade jag tid hos veterinären för vaccination. Det gick ganska smärtfritt faktiskt och där var en massa roliga hundar att titta på. Men lite trött blev jag allt av det hela så det blev ingen jättelång runda ikväll. Lite träning hann vi också med under dagen förresten, jag börjar bli bättre på att hålla fast dummiesarna nu. Men hemma är en sak och med andra hundar och tvebeningar är en annan sak. Vi tränar helt enkelt vidare.

Nu ska jag se om jag kan övertala matte att laga min flygande ekorre som jag råkade bita lite på innan idag. Den är så himla rolig och när jag råkade få hand om den själv i en minut så hände det grejer. Men jag tror matte kan fixa. Matte säger att jag kan öppna en demoleringsfirma men jag tror ändå inte det är så illa. Jag har kompisar som är värre...

/Lakrits

Kommentarer
Postat av: Mattes medicinsyster

Såg i tidningen igår att det finns hundcaféer i Stockholm. Var tydligen några som tröttnat på att inte kunna fika med sina hundar och öppnade ställen för både två och fyrbeningar. Just va!? Tipsar alltså om:
- Himmelska hundar på Gärdet
- Kaffetass i Bandhagen
- Ludde & co i Bromma
- Kära tassar i Hägersten
Kanske läge att prova något av ställena nästa gång matte och du kommer hit och har lite tid för tugg och fika. Stod i tidningen man kunde köpa smaskiga tuggben till hunden. Du får viska i örat på matte och höra vad hon säger.

2007-05-31 @ 23:22:48
Postat av: Lakrits

Jag har redan bestämt att vi ska dit. Men det hinns väl inte med nu när vi kommer på väg till fjällen. Så det får bli till hösten. Jättebra idé tycker jag att man får ha hundar med på caféer. Jag har alltid hävdat (och matte med) att tvåbeningarna sprider mycket mer elände med sina händer än vad vi hundar gör. Vilken tvåbening har blivit smittad av förkylning av en hund. Ingen jag känner i alla fall. Eller fått magsjuka av en hund. Nä... vi är faktiskt ganska friska av oss fastän vi stoppar i oss lite av varje som vi hittar ute ibland.

2007-05-31 @ 23:33:35
Postat av: Elliot

Jag håller med!De flesta hundar är renare än vad många människor är!Tänk på alla som t.ex inte tvättar händerna när dom varit på toa örrrk!Vi använder inte ens händerna,ja menar tassarna vid dessa tillfällen.
Själv är jag alldeles otroligt ren o fin för tillfället.Jag åkte lite snopet i badkaret i går kväll.Det hade jag inte räknat med.Så nu är jag sååå fin o fluffig,å hela pälsen blänker.Tycker själv att jag är ganska snygg =)
Det är förstås ett litet orosmoment;jag ska till vet-tanten igen på måndag!Jag har nämligen något harkel i halsen som varken jag eller matte gillar.
Aldrig får man vara riktigt glad:0(

2007-06-01 @ 10:17:07
Postat av: Elliot

En sak till:Du blir alltid så himla söt o gullig på bild!

2007-06-01 @ 10:18:47
Postat av: Lakrits

Nä fy så trist med halsen. Själv ser jag inte så fin ut i halsen sade veten men energin är det ju inget fel på och harklar mig gör jag inte så vi ska helt enkelt avvakta med det hela. Det kanske tar tid innan allt ser ut som det ska igen.
Svårt att veta hur halsar får se ut och inte, det måste väl vara hur man mår som avgör. Och matte säger att det var jättestor skillnad, jag var alldeles för lugn den där perioden innan jag fick rätt piller. Ingen turbo alls. Det var inte skoj, jag vill vara som jag är nu. Fräs och fläng.
Tack för komplimangen, jag tycker själv bilden blev ganska bra.

2007-06-01 @ 10:33:31
Postat av: Elliot

Jag blir aldrig så där bra på bild.Så fort någon kommer med kameran så får jag sådana konstiga miner,antingen så vrider jag bak öronen i nacken eller så biter jag mej i läppen...suck,ja det är inte lätt att vara vacker på beställning.

2007-06-01 @ 10:42:58
Postat av: Elliot

Appropå foto:
Man får va som man e
när man inte blev som man skulle!

2007-06-01 @ 10:45:22
Postat av: Lakrits

Tur för matte att jag blir bra på bild för då kan hon skicka fram mig för fotografering så slipper hon kanske undan själv. Hon gillar nämligen inte kameror sådär överdrivet mycket. Möjligtvis om hon är tillsammans med mig, då hjälper jag visst upp det hela en smula. Jaja, jag gillar matte hur hon än ser ut. Jag blir alltid så förvånad när hon är uppklädd för det är så sällan jag ser henne så. Just nu är hon lite olycklig för hon ska sjunga på onsdag och då ska hon ha en jättefin kostym på sig men den sitter lite tajt. Kanin-diet fram tills onsdag alltså men hon befarar att den havererar i helgen pga alltför stor längtan hem till mig. Jag tycker personligen att det inte låter någon skillnad med sången om hon har kostym eller hundkläder. Men tydligen är det där viktigt för tvåbeningarna.

2007-06-01 @ 12:16:28
Postat av: Wallander

Bilden där du ligger är jättefin. Du ser verkligen stolt ut. Det där med att blir bra på bild kan vara svårt, många har det bara i sig och andra blir lite tillgjorda, så är det bara.
Tidningspapper smakar inte bra när det blivit lite uppblött, kanske kan ni be tidningsutbärningen att få en som är inplastad istället, så slipper du dessutom att få tryck i munnen.
Vad trist med era halsar, harkel, det är sånt som bara gamla gubbar har, så det är bra att det kollas upp. Jag hoppas det går bra för dig Elliot när du skall iväg igen på måndag.

2007-06-03 @ 13:08:34
Postat av: Wallander

Låter trevligt med hundcafé, framför allt i dessa tider då det är så "INNE" att fika och den svängen måste vi också hänga på, eller hur?

2007-06-03 @ 13:10:17
Postat av: Elliot

Ja,de e som gamla gubbar......inte kul.Jag har även fått några jätteäckliga hostattacker så jag får kanske inte komma på träning man vet aldrig.Å ingen blir ju glad ifall dom smittas av nåt=(

2007-06-03 @ 17:28:18
Postat av: Wallander

Elliot, jag hoppas att du får komma på träningen, vi behöver ju inte pussas. Förresten har du hört om det blir någon lärarledd träning denna vecka?
Men förresten, det är kanske ingen nackdel för mig om du inte kommer, för då kanske jag hinner komma ikapp lite på apporteringsfronten :-)

2007-06-03 @ 22:38:50
Postat av: Elliot

Nä inte hört något,och jo nackdel för MEJ =(
hej hej

2007-06-04 @ 11:39:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0