Hals och hälsa

Idag var det dags för återbesök hos veterinären. Jag var måttligt förtjust när jag skulle upp på bordet men jag höll mig lugn och snäll. Jag blev undersökt på alla möjliga vis och avslutningsvis kollades halsen. Den var bättre men inte bra konstaterades det. Så det blir en ny kur med piller, en annan sort men kortare tid. Som det kan bli. Sedan blev jag tappad på blod också för att utesluta att det är någon fästing som har gjort mig dålig. Ingen rolig upplevelse med blodprov kan jag säga. Jag tittade bort när de stack mig och när de tappade ut blodet för jag tycker det är så otäckt. Tur att matte höll om mig. Så fick vi recept och betalade för oss och sedan bar det av till apoteket för att hämta ut pillerna samt köpa leverpastej. Jag har fått första laddningen redan och det var helt okej. Maten åt jag också upp ikväll, jag blev ju hungrig av allt fixande hos veterinären. Nu ska jag ta igen mig. Matte behöver datorn även ikväll. Tycker faktiskt hon kan koppla upp den bärbara och sitta med den så att jag får blogga i lugn och ro. Men bäst att inte utmana ödet och säga det med tanke på lördagens besök på Teba.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Det var ju tur att du gick på återbesök så att du kan bli helt bra igen.

2007-05-17 @ 10:26:49
Postat av: Lakrits

Ja idag var jag helt vild när vi var ute för en stund sedan. Matte fick säga till mig att vänta säkert 20 gånger. Har inte varit så här pigg på flera månader tror jag. Och jag har bara fått en omgång av de nya pillerna. Kanske rena dunderkuren.

2007-05-17 @ 11:37:39
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Wallander

Ja ibland kan det krävas lite dunderpiller för att dom seglivade bacilluskerna skall ge upp och det verkar som att dom äntligen är på väg att göra det nu.

Skönt att höra att du börjar bli dig "själv" igen.

2007-05-17 @ 18:04:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0