Kursavslutning

Idag var det avslutning för alla kurser som har hållits på Lomma BK under våren. Det började med att vi fyrbeningar fick vänta i bilarna medan tvåbeningarna snackade lite. De fick ta "nummerlappar" och delades in i olika lag. Sedan fick vi hundar komma ur bilarna. Jag och matte var i lag 5 och där var även Wallander, Singo, Saga (en flatte som vi gick valpkurs med) och några andra hundar som vi inte har träffat innan.

Vi började med slalom mellan koner. Inte så svårt för oss fyrbeningar men tvåbeningarna skulle ha en boll mellan knäna och springa så de fick det lite knivigare. Sedan var det en slags blindbock, säckhoppning (dock med hunden bredvid och inte i påsen), korvkrypning (matte skulle krypa med en korv i munnen och jag fick inte ta den. Matte insåg snabbt att enda sättet var att rally-krypa så att jag inte hann sno korven. Men jag fick den när vi var klara). Sedan fick vi vänta en stund och då delade jag ut några pussar till Walle och Singo och så körde jag gräsrullning. Vädret var helt underbart och gräset nyklippt och mysigt att rulla sig i. Men efter vilan var det dags för inkallning mellan korvtallrikar (gick galant eftersom matte lockade med favoritleksaken) och till sist någon slags lustighet där matte stod med ryggen mot mig och delade ut "ligg" och "sitt" kommandon. Sammantaget kan man väl säga att det gick väldigt bra för vårt lag vann. Tjoho!

När allt var klart hamnade vi hundar i bilarna igen medan tvåbeningarna åt korv och annat smaskens. Men jag var ganska trött i huvudet av allt så jag vilade mig en stund. Och tur var kanske det för sedan gick vi en tur med Elliot och Wallander i Furet, som är den lilla skogen precis vid hundklubben. Det blev många pussar och lite bus även om vi var i koppel. 

Nu är matte och jag hemma och hon ojar sig över att vi ska upp tidigt. Jag har fått min välling och är nöjd för stunden. Ska nog lägga mig i sängen och gosa.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0