Mer spår

Vi hann bara vara hemma en liten stund efter veterinären innan det var dags att åka iväg till spårkursen. I vanliga fall är den på söndagar men vi hade fått flytta nästa gång till idag istället. Vi var inte på samma ställe heller så det var mycket som var annorlunda. Men jag har fattat galoppen och jag gick med nosen i backen hela tiden när jag gick mitt spår som inte matte hade lagt utan någon annan. Men trots att det inte luktade matte så gick det bra för det luktar ju så mycket annat också. En gång tappade jag bort spåret när det kom en stig ivägen men jag jobbade och jobbade och med lite hjälp från matte så gick det som en dans fram till klöven som låg och väntade i slutet. Så nöjd och glad jag var sedan, jag bar klöven hela vägen tillbaka och sedan låg jag och rullade mig i gräset och njöt en liten stund innan vi åkte hem.

Singo (en stor stark flatte kille för er som inte vet) fyllde ett år igår och idag fick han sina två små presenter av mig, en flytleksak som såg lajbans ut och lite godis. Vad beträffar min egen födelsedag har jag nog sett att matte har smusslat in med någon redan och jag tror jag vet var hon har gömt det men jag ska inte tjuvkika. Det blir roligare då när jag väl får den.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vilken tur att du inte också fick spårningsförbud. Tänk så trist om du inte hade fått spårat, då hade du inte fått gå spåret som min MOR la till dig. Hörde att du fick en liten extra utmaning, men läser nu att du fixa den också. Det var faktiskt inte riktigt meningen att spåret skulle läggas så, men det var någon/några som råkat missa att gå riktigt rakt in i skogen... Men uppmärksam som MOR är så hann hon vika av i tid och undvika "kollission". Därför blev ditt spår lite annorlunda än vanligt.

Jag såg hur mysigt du hade det på gräset. Jag gjorde allt jag kunde för att få komma till dig och också få rulla runt lite. Men min taskiga MOR drog på sitt håll & jag stretade emot på mitt, men MOR vann som vanligt. Jag tyckte dock att jag nästan blev brutalt inknuffad i buren, lite väl taskigt. Men så här lite i efterhand kan jag förstå att hon blev lite irriterad, först hoppar jag in utan problem och sedan bara totalvägrar jag alla gånger.

Vad bra du har det som har din 1:a f-dag framför dig, den var väldigt speciell för mig och det blir den säkert för dig också. Jag går här hemma och spanar på din present dagligen, måste se så att den ligger kvar.

2007-05-03 @ 21:55:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0