Mysig dag

Ja, det har verkligen varit skönt att ha matte hemma och slippa se henne sitta och glo i böckerna. Hon har varit ute mycket och pysslat med allt möjligt, bland annat har bilen tvättats och cyklar piffats upp. När jag såg att min cykelkärra dessutom kom fram blev jag riktigt glad. Och mycket riktigt blev det en liten tur med den. Imorgon kanske det blir en lite längre runda. Jag gillar att ligga där och titta ut. Man kan såklart sitta också men matte pustar om jag stökar runt för mycket där bak för då blir det visst ojämt och så att trampa. Hon säger också att det märks att jag har vuxit och är tyngre. Såklart jag är tyngre, trodde hon jag skulle ha valpvikt hela livet. Nänä...

Nu är jag faktiskt riktigt trött. Man blir det av att vara ute hela dagen. I förmiddags, när jag hade  hjälpt matte med hennes styrketräning (vet inte hur mycket tränat det blev men vi kröp runt och hade himla kul) så gick vi en härlig tur med hennes föräldrar och deras hund. Kul att ha så stor flock. Och imorse hämtade vi tidningen. Jag fick bära igen och denna gången höll jag den ända fram till dörren. Matte var nöjd! Däremot tycker jag det där med att träna fot och kontakt är ganska tråkigt måste jag säga. Tyvärr för matte för hon envisas med att träna ändå. Men inte så långa stunder för då ser jag så uttråkad ut att hon blir alldeles matt. Vet inte riktigt hur vi ska kunna piffa upp det hela. All annan träning tycker jag är helt okej men det där är verkligen inget lajbans. Men om jag känner matte rätt så är hon så envis att hon fortsätter ändå. Bara det är korta stunder så är det väl okej. Och om det är korv och favoritleksak med i bilden. 

En ny dag imorgon, det gäller att sova och hämta krafter. Jag fortsätter äta mina piller mot halsbakterierna. Det är gott tycker jag med leverpastejpiller. Fast bättre att vara frisk såklart, leverpastej kan man nog lyckas snylta till sig ändå.  


Kommentarer
Postat av: Elliot

Mina leverpastejpiller tog slut igår.Och i morgon ska vi på återbesök till tant veterinären för att se ifall min hals ser bättre ut efter kuren.Hoppas det!

2007-05-06 @ 12:13:29
Postat av: Wallander

För allt i världen, glöm inte bort bacilluskpillerna, då tar det längre tid innan du blir frisk.

Nu får vi allt hålla tassarna för Elliototten imorgon, dvs att han är av med sina bacillusker.

Vilken härlig dag du/ni hade igår, det låter så mysigt när du berättar om era cykelturer med din cykelkärra.

Min MOR är på andra hållet, hon tränar nog lite för lite med mig. Men jag måste säga att platsliggandet nu går riktigt bra. Hoppas att det gör det även på tisdagsträningen så att vi inte får bakläxa av Lotta, det hade ju varit lite pinsamt!

¤-iga hälsningar från Walle

2007-05-06 @ 16:42:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0