Solskydd

Jag glömde ju skriva innan att matte har beställt solskydd till bilrutorna. Här går det undan...hon ligger inte på latsidan. Hoppas de kan leverera till vår bil men den är ju inte något konstigt, en Toyota Corolla kombi så det ska väl gå. Ser fram emot att se det klart sedan. Inte för att jag vill sitta i bilen när solen steker vare sig med eller utan solskydd men det kanske blir lite svalare när man åker. Luftkonditioneringen räcker inte riktigt ända bak i kombin ibland när det är riktigt varmt. Bra då om man kan hindra solen från att vara så ettrig.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Då blev alltså din mattes spinningcykel såld igår förstår jag?
Vad bra att du skall få solskydd, då kommer du att kunna sitta där i din bur & flukta ut, men ingen kommer att se dig och framför allt så kommer solens stekheta strålar att hålla sig ifrån din bil.
"Du har det då allt bra du där bak i bilen"

2007-05-27 @ 08:44:13
Postat av: Lakrits

Ja, det verkar himla bra tycker jag.
Matte behövde inte sin cykel för hon är ute så mycket med mig. Vi har börjat jobba lite ihop också. Och vill hon springa fort och långt så får jag vara hemma en stund medan hon sticker ut. Verkar knasigt att trampa på en cykel och inte komma någon vart tycker jag. Så jag var nöjd när den åkte iväg.

2007-05-27 @ 09:48:23
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Lakrits

Jag skrev fel...det ska vara jogga ihop. Fast vi jobbar ju också. På att jag ska komma med dummyn t.ex. Men då får inte matte så mycket rast (förutom att hon står och hoppar upp och ner och försöker verka rolig).
Vi har ju den fina cykelkärran också. Så när det kliar i benen på matte kan vi ju alltid ta en tur. Jag tycker det är ganska behagligt att åka där. Det enda matte tycker är synd är att hon inte kan köra så fort för då wobblar kärran men hon får väl ta en tur själv då och då. Jag slipper gärna åka nerför backarna i rena vansinneshastigheterna. Urk.

2007-05-27 @ 13:18:14
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Wallander

Jag fattar inte hur din matte hinner med allt som NI/HON gör. Undrar om hon har fler timmar på dygnet än vad min MOR har.

2007-05-27 @ 20:25:54
Postat av: Lakrits

Hon är ju lite knasig, sitter sällan stilla när hon inte läser. Tv klarar hon ju som bekant inte riktigt ut och hon umgås ju mest med mig. Sedan är det ju lite si och så med sömnen ibland. Men det har blivit bättre. Och vi har sovit ut riktigt minst en gång i veckan på sistone och då kan jag acceptera att hon slarvar någon natt per vecka också. Men hon vet vad hon har lovat.

2007-05-27 @ 22:18:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0