Spåra är så kul!

Idag har vi varit iväg och spårat igen. Det var "det gamla vanliga stället", dvs Fulltofta området mellan Höör och Hörby. När vi åkte hemifrån var det uppehåll men när vi kom fram regnade. Och mer regn blev det. Tvåbeningarna fick snabbt regnkläder på (de som hade med) och sedan stack de ut och lade spår. Vi fyrbeningar fick vänta i bilarna i vanlig ordning. Matte var borta länge så jag misstänkte att det hade blivit ett ganska långt spår. Mina misstankar bekräftades när jag en stund senare skulle gå spåret. Det var det längsta hittills, säkert 800 meter sade matte. Och trött var jag när jag kom fram till klöven i slutet men också väldigt nöjd och stolt när jag sedan visade upp min trofé för alla. Jag fick jättemycket beröm av matte och Ann, Elliots matte som gick med och kollade hur vi skötte oss var också nöjd. Trevligt. Jag måste säga att jag tycker det är skitkul att spåra. Men jag hörde att matte fick förhållningsregler att inte lägga något spår till mig i veckan så att jag inte blir trött på det hela. Det vet jag inte om jag kan bli men Ann är erfaren i gamet och både matte och jag tänker att det är bäst att lysnna på henne.

Jag ser redan fram emot nästa helg för då har det ryktats om att vi ska en sväng till Teba efter spårkursen som blir på lördag. Sista gången är det (snyft) men matte kanske hittar något smaskigt eller kul till mig på Teba sedan som tröst. Jag får dock verkligen hoppas att matte fixar så att jag kan fortsätta spåra framöver även om kursen tar slut.  Men det gör hon nog.

Sedan jag kom hem har jag mest vilat och gnagt märgben (det tar på krafterna att gå långa spår ska ni veta). Men en skogstur blev det också såklart. Fast nu är det läggdags snart.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Ja visst är det skitkul att spåra! Men 800 m var kanske lite att ta i från din mattes sida, men det var ju superbra att du klarade det. Jag förstår nu varför din matte och Tessies matte var borta så länge. Jag & Henke fick komma ur bilarna i förväg för att vi skulle ut och börja söka efter dom, men dom dök upp tillslut.
Det är kanske snart dags för dig också att göra ett anlagsprov, du verkar ha fattat galoppen så otroligt fort.
Jag längtar redan tills på lördag!
Fast det kommer en träning först imorgon och det är den sista kursgången för denna fortsättningskurs. Gud vad fort 6 gånger har gått. Undrar vad som kommer efter det här? Det måste väl finnas mer kul man kan lära sig, eller?

2007-05-14 @ 23:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0