Surt

Jag skrev ju innan att jag inte hade varit så hungrig. Nu fick jag lite förklaring. Jag luktade nämligen på maten innan och kände mig inte alls särskilt sugen. Det berodde på att matte hade hällt på fil som visade sig vara sur när hon själv smakade på den. Inte konstigt att mitt förfinade luktsinne sade åt mig att inte äta. Nu fick jag kulor med vaniljfil på och då slank alltihop ner plus vällingen. Så något fel på min aptit vet jag inte om det är. Okej att jag inte har ätit upp varje gång på morgonen men jag är faktiskt sömnig. Dessutom är det faktiskt så att stoppar man i sig något på morgonen så ska annat ut så jag kan bara inte lassa i mig hur mycket som helst. på en gång. 

Så är det med den saken. Nu är det läggdags. Har varit ute en liten runda och kollat in att allt är som det ska och det fanns inga konstigheter att rapportera.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Sur fil i dubbelbemärkelse, fy vad taskigt. Tur att det fanns annat också, men annars hade du väl nöjt dig med vällingen och hoppats på bättre frukost istället.

Jag har också varit ute och spanat lite, men även i centrala Malmö var allt lugnt ikväll. Bra det innebär att vi kan sova gott.

Jag orkar knappt skriva, jag tror jag håller på att somna Zzzzz

2007-05-10 @ 23:26:33
Postat av: Elliot

Jag kan berätta något som är surt i annan mening.Jag och matte var i Lomma skogen o gick.Helt plötsligt hände det som matte jämt fasar för nämligen att en hund kom i full fart och kastade sig över mej!!!Jag hade ju inte gjort något =(.

Det som gjorde var att jag blev extra besviken var att det var en flathane!?Matte blir tokig bara hon tänker på det o sa åt ägaren att han har tur att det inte var en Rottweiler hane som han gjorde så med.

Visst var det taskigt?buuu,snyft....
Det var rätt åt honom att han fastnade med tassen under mej så han skrek.

2007-05-11 @ 16:17:59
Postat av: Lakrits

Nä. Fy vad taskigt. Alla på honom! Du som är så trevlig. Vilken grymt ohyfsad typ. Brukar han bete sig så och får vara lös ändå? Verkar ju helt oerhört. Visst kan det ju hända att man råkar smita fram mot en hund någon gång men inte kastar man sig över, då vill man ju hälsa först. Och det civiliserat! Jag skickar en tröstande cyberpuss till dig, gulle-totten.

2007-05-11 @ 16:42:47
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Wallander

Aj då, inget bra, inget bra. Var det en valp, unghund eller en vuxen flatte? Det spelar egentligen ingen roll, men det skulle kunna vara mer förståeligt om det var "en" som kanske inte riktigt ännu har fått lära sig vad som gäller.

Vad gjorde du när han kom farande?
Var han lös & du i koppel?

Kunde ni inte ha gaddat ihop er, dvs du & Ann, och satt honom ordentligt på plats? Det borde ni ha kunnat tycker jag ...

Men hur är det nu, det är väl aldrig hundens fel?

Därför tycker jag att det var synd om er båda. Du för att du blev "överfallen" och han för att han fastnade med sin tass.

Jag hopppas verkligen att hans husse bad om ursäkt, för annars lär väl han aldrig mer våga besöka Lomma-skogen.

2007-05-11 @ 21:55:29
Postat av: Elliot

Walle,jag har skrivit på din blogg oxå o beklagat mej.Men jag kan berätta att det var en vuxen hane som säkert var fem år.Han var lös jättelång ifrån och jag var i koppel.

Matte försökte verkligen att skydda mej men vi var på öppen plats så vi hade inte en chans mot honom när han for runt som en galning,morrade och bar sig åt.Han var dessutom mycket större än mej.

Gubben som ägde honom sa:Han är så snäll han vill bara springa fram och rida på alla!!!?? Va f-n e han dum i huvudet eller?
Han frågade hur det var med "henne".HENNE!?Man undrar ju ifall han kastar sig över tjejerna oxå.

Matte upplyste gubben om att jag faktiskt är en pojke och att hon visste vems skull det är ifall jag skulle bli sur mot andra hanar framöver.Men bad om ursäkt gjorde han inte.

Nästa gång är det kanske någon av er som träffar på honom för jag tror knappast att han kommer att avstå från den skogen.....Å tänk ifall han ger sig på Spot o Bell när dom är där.Usch!

2007-05-12 @ 12:28:18
Postat av: Lakrits

Fy vilken knäpp ägare. Kanske inte konstigt att hunden är knasig också. Himmel. Inte för att vi har varit där så ofta men nu vågar man ju sig knappt dit mer. Inte ens om man är tjej för vem vill bli utsatt för överfall och ofredande oavsett tjej eller kille. Nä, vad tråkigt.

2007-05-12 @ 13:41:06
URL: http://vildhunden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0